29-03-2009, 06:51 PM
Eu am un frate mai mic decat mine cu 8 ani. Chiar daca pare mare diferenta de varsta dintre noi, ne intelegem cat de cat bine. Cel putin momentan, caci la 6 ani ai lui nu prea sta la calculator si cam prea sensibil uneori, caci de la o simpla palma peste fata incepe sa planga. Partea proasta este ca ma paraste la prima ocazie... asta e ca un hobby pentru el, adora sa stie ca el e pe locul I, in fata parintilor. But i really don't care... ma bucur ca nu e prea destept si incepe sa ameninte ca ma spune parintilor daca fac un lucru negativist, so pot sa il conving foarte usor sa taca din gura.
Ne mai certam din motive banale. Cum ar fi ca eu vroiam sa ma uit la Bleach, iar el la Pokemon. E distractiv sa ai un frate mai mic.. mai ales pentru ca te poti lua de el...si il poti bate.. yup it's fun^_^
Ne mai certam din motive banale. Cum ar fi ca eu vroiam sa ma uit la Bleach, iar el la Pokemon. E distractiv sa ai un frate mai mic.. mai ales pentru ca te poti lua de el...si il poti bate.. yup it's fun^_^