27-12-2007, 05:12 PM
Kahya plecase.Imperia statea,ca de obicei,pe tron,asteptand.Isi masa incet tampla dreapta pentru a se calma.Evident,nu-i prea reusea.Inchise ochii,incercand sa faureasca un plan,sa-si gandeasca urmatoarea miscare.
Dar aceasta aparenta stare de liniste nu dura mult,caci regina se ridica dintr-o data si striga:
~Avem intrusi!!!Garnizoana patru la intrarea estica.
Intr-o secunda mii de vampirii zburara spre locul indicat de regina,unde doi insi si un cerber isi faceau de lucru.
~Maiestate,e acelasi cerber,raporta unul din comandanti.Acelasi care a atacat castelul in urma cu cateva ore.Mai e o zana si inca cineva cu el.
~Trimite inca doua echipaje din Elekteron.Vor avea nevoie de ajutor.Anunta Echipa 8 a Elitei sa fie pregatita.Nu stim cu cine avem de-a face.
~Ii capturam,doamna mea?
~Am nevoie de un singur supravietuitor,aduce-mi zana.In rest,anihilare...
~Cum comandati.....
In sfarsit niste posibile raspunsuri.....
Dar aceasta aparenta stare de liniste nu dura mult,caci regina se ridica dintr-o data si striga:
~Avem intrusi!!!Garnizoana patru la intrarea estica.
Intr-o secunda mii de vampirii zburara spre locul indicat de regina,unde doi insi si un cerber isi faceau de lucru.
~Maiestate,e acelasi cerber,raporta unul din comandanti.Acelasi care a atacat castelul in urma cu cateva ore.Mai e o zana si inca cineva cu el.
~Trimite inca doua echipaje din Elekteron.Vor avea nevoie de ajutor.Anunta Echipa 8 a Elitei sa fie pregatita.Nu stim cu cine avem de-a face.
~Ii capturam,doamna mea?
~Am nevoie de un singur supravietuitor,aduce-mi zana.In rest,anihilare...
~Cum comandati.....
In sfarsit niste posibile raspunsuri.....