Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum viata o ia pe alte cai...

Atractie...

Un zgomot strident se auzea in camera rozaliei.Se ridica incet din pat, lua ceasul in mana, il opri si apoi merse spre baie.Dupa cum se vedea, incepuse o zi frumoasa.
Profitand de temperatura de afara, Sakura se imbraca intr-o rochita de blugi putin scurta, se incalta cu niste sandalerosii si isi luase cateva accesorii de par de aceeasi culoare cu sandalele.
Cobori pentru a lua micul de jun.Acolo, mama ei o astepta pregatind anumite feluri de mancare, inca de la o ora matinala.
-Hei, mama, de ce faci atat de multa mancare?intreba rozalia.
-Vor veni in vizita, dupa amiaza, niste prieteni de-ai nostrii, asa ca trebuie sa fiu pregatita.raspunse mama ei care inca pregatea niste fructe.
-Cine, mai explicit?intreba din nou fata.Adica, singurul lucru care ma intereseaza, este daca au copii si daca sunt de varsta mea.
-Pai din cate stiu eu da, au.Au o fata, de cam aceeasi varsta cu tine.Abea s-au mutat in oras, si tatal tau ii cunoaste de mult.
-Apropo, unde este tata?isi continua Sakura sirul de intrebari.
Mama rozaliei ii explica de treaba pe care o avea la birou tatal ei, apoi fata pleca spre scoala, gandindu-se inca la prima ei zi de antrenament.
"Cat de ingamfat poate sa fie si Sasuke ala, sau cum il cheama.Cred ca nici daca as fi fost regina tarii nu m-ar fi bagat in seama.Si tousi, poate nu e chiar asa de <<Domnul Sef>>."
Ajungand la scoala, Sakura merse in clasa.Dupa ce se pregati de ora de limba engleza, merse la geam.Clasa lor era la etajul doi, si aveau ca priveliste, terenul de fotbal si ce de handbal, insa cel din urma mai putin.Deschise geamul termopan, isi rezema coatele de pervaz, si privi catre baietii care jucau fotbal.
Printre ei, erau si cativa colegi de-ai rozaliei.Cel care-i iesi in evidenta, era Sasuke.Acesta era imbracat intr-un trening negru cu mici modele rosii.La un moment dat, isi dadu bluza de trening, ramanad intr-un tricou alb.
Cu tote ca il vazuse doar de cateva ori, rozalia simtea o atractie mai speciala pentru el.
Dupa cateva momente soneria se auzio.Baietii se retrasera, iar Sakura inchise geamul, si merse in banca ei, asteptand profesoara.Ora decursese de minune, Sakura dobandind un zece.
Urmasera apoi orele de:fizca, matematica si romana.
Era momentul orei de sport, asa ca baietii le lasara pe fete sa se schimbe.Dupa terminarea acestui lucru, toti elevii clasei a sasea A erau pe terenul de fotabal, asteptandu-si profesorul.Acesta sosi rapid.Era un barbat inalt, cu parul roscat si ochii albastrii, asemanatori cu cei ai lui Naruto.
Fetele trebuiau sa joace basket, asa ca mersera pe terenul din partea cealalta a scolii.Baietii ramasesera la fotbal, sportul lor favorit.Aruncandu-si privirea spre partea de scoala vizibila de pe terenul de basket, Sakura zari o fata cunoscuta la o clasa de la parter.
Acea persoana se uita atent la jocul fetelor, mai exact la o anume fata, adica rozalia.Intalnindu-i privirea, Sasuke ramasese blocat.Pentru prima data se uitase cu atata interes la cineva.Strangandu-si tupeul, Sakura isi intoarse privirea spre jocul lor, nu inainte de a-i trece prin fata o anume minge de fotbal.
-Naruto, esti nebun?!tipa rozalia alarmata.Era sa-mi spargi capul!
-Scuze Sakura, insa...stii tu, asa e la fotbal si...isi cauta o scuza blondul.
Dupa aceasta mica sperietura, fetele isi continuara jocul.Ora trecuse repede, si, dupa ce se plictisisera de moarte cu o ora de limba fraceza, au plecat acasa.
Sakura se urca in pat si se uita in oglinda.Parca vorbea cu ea insasi, si poate ca asta si facea.
<<Ce ti-a trecut prin cap sa te uiti asa la el?>>
"Mai taci.Nu am nevoie de morala acum."
<<Ba ai!L-ai vazut o data, nici macar nu ai vorbit direct cu el, si te uiti la el pe geam, apoi il privesti in ochi de parca v-ati cunoaste de o eternitate si va mai si iubti!>>
"Asa, si?Nu am nevoie de tine si de sfaturile tale alea prostesti."
<<Si unde e reputatia ta?Niciodata nu te-ai mai lasat in plasa unui baiat, si stii foarte bine cati au incercat sa fii iubita lor.>>
Intr-un final, reusi sa-si opreasca auto-morala si se apuca de teme.
Intr-o camera linistita statea un baiat privind tavanul.Statea pe pat cu mainile la ceafa .
"Nu e ca toate celelalte, oricum.Daca ar f fost, pana acum ori mi-ar fi cazut la picioare, ori m-ar fi stresat ieri pana peste cap.Hm, imi place atitudinea ei.Nici macar nu a comntat cand i-am spus lui Naruto ca nu ar trebui sa ma intereseze.Este destul de inteligenta fata de celelalte.Mai vedem ce mai facem maine..."gandea brunetul sambind smecher.
Dupa ce rozalia isi termina temele, merse la baie pentru a se pregati de venirea musafirilor.Se imbraca intr-un kimono negru cu un dragon alb pe spate si isi lua niste sandale albe.Isi prinse parul cu niste accesorii de gen chinezesti si apoi cobori, nu inaite de a-si da cu putin luciu de buze.Hainele si accesoriile erau primite de la matusa ei care se afla in China.
Dupa ce a coborat in living, invitatii au sosit.Fat de care ii povestise mama Sakurei era exact de aceeasi varsta cu ea.Ochii ei de ciocolata si parul asemanator cu scoarta tanara a unui copac iti atrageau privirile.Din intamplare, si ea era imbracata tot cu un kimono de acelas model, insa era rosu.
Fetele facura cunostiinta, apoi, dupa ce mancara, mersera in camera rozaliei unde petrecura mai mult timp.Numele fetei era TenTen.Avea si ea tot treisprezece ani, insa din orasul din care plecase, era clasa a sasea.

A doua zi venise repede, iar diriginta clasei a sasea intrase in clasa.Parea ca vrea sa faca un anunt sau ceva de genul.
-Copii, incepu Tsunade, vreau sa va anunt ca la sfarsitul acestei saptamani vom pleca intr-o excursie.
-Da!Stiam eu!spuse Naruto ridicandu-se fericit din banca.
-Naruto, stai jos, ii porunci blonda, si lasa-ma sa continui.Deci, vom pleca timp de doua zile, adica sambata si duminica.Vom pleca impreuna cu clasa a saptea A, deoarece sunt in relatii bune cu diriginta acelei clase.
Cand Naruto auzi numele clasei cu care isi va petrece urmatorul weekend, deja nu-l mai interesa.Stia ca in acea clasa se afla nu numai Neji ci si Sasuke , baiatul pe care-l ura cel mai mult.Nu era de ajuns ca il batea de fiecare data cand se lupta cu el?Mai trebuia sa si il faca din ce in ce mai invidios.
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 15-03-2009, 11:01 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Shilpa - 15-03-2009, 11:42 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Aly - 15-03-2009, 11:51 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 20-03-2009, 05:17 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Ryuu - 12-04-2009, 04:34 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Obsession. - 20-03-2009, 06:38 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Ely-chin - 20-03-2009, 06:49 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 21-03-2009, 10:41 AM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Alexi - 21-03-2009, 11:07 AM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Obsession. - 21-03-2009, 07:14 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Ang3l_Darkn3s - 21-03-2009, 08:28 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 22-03-2009, 10:01 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Ang3l_Darkn3s - 23-03-2009, 02:58 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 30-03-2009, 06:42 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de BlueGum - 30-03-2009, 07:10 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Alexi - 30-03-2009, 07:24 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 03-04-2009, 05:53 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Alexi - 03-04-2009, 07:29 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 03-04-2009, 08:53 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de BlueGum - 03-04-2009, 09:09 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Alexi - 03-04-2009, 09:23 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 04-04-2009, 11:37 AM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de BlueGum - 04-04-2009, 12:11 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 05-04-2009, 07:49 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de BlueGum - 05-04-2009, 07:53 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 05-04-2009, 08:06 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Alexi - 05-04-2009, 08:16 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Flash - 06-04-2009, 11:09 AM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Elina - 06-04-2009, 02:28 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 11-04-2009, 12:18 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Elina - 11-04-2009, 12:19 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Alexi - 11-04-2009, 12:22 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Sasuke-love-forever-sakura - 11-04-2009, 01:16 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Flash - 11-04-2009, 09:13 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Emm` :x - 12-04-2009, 11:26 AM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 12-04-2009, 01:14 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Alexi - 12-04-2009, 01:16 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Flash - 12-04-2009, 01:29 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Emm` :x - 12-04-2009, 01:51 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Elina - 12-04-2009, 02:33 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Sasuke Uchiha is the best - 12-04-2009, 05:48 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 20-04-2009, 03:59 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Elina - 20-04-2009, 08:05 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Khonsu - 24-04-2009, 08:43 AM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Sasuke-love-forever-sakura - 24-04-2009, 06:18 PM
RE: Cum viata o ia pe alte cai... - de Annya - 25-04-2009, 09:31 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Poezii ale unei alte incepatoare... Assyria 16 9.792 26-08-2011, 01:52 AM
Ultimul răspuns: Invictus
  Moartea ÅŸi alte droguri. Lust. 6 3.368 22-03-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Katniss

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)