22-03-2009, 02:00 AM
Opinia mea:
~Coloana sonora... hmm... nu-i genul meu de muzica, suna ca un fel de printesa eroina cantecele, totusi pentru felul ala de anime se potriveste, pot zice ca e... sweet O.O.
~Grafica... pai personajele sunt bne desenate dar se putea face mai mult, mai ales in cazul monstruletului acela roz si pufos sau in cazul predasitilor...
~Anime-ul are actiune, lupta, sweet-icism [O.O] si cateva clipe haioase.
~Povestea pare originala [exceptand Tokyo Mew Mew >_>], dar parca e mai buna cea a lui Kyoro-Chan =]].
~In rest... vocile sunt dragute, si nu stiu ce sa mai zic.
Nu este un anime excelent, nu e tocmai pe gustul meu, dar m-am uitat la el de la cap la coada O.O
~Coloana sonora... hmm... nu-i genul meu de muzica, suna ca un fel de printesa eroina cantecele, totusi pentru felul ala de anime se potriveste, pot zice ca e... sweet O.O.
~Grafica... pai personajele sunt bne desenate dar se putea face mai mult, mai ales in cazul monstruletului acela roz si pufos sau in cazul predasitilor...
~Anime-ul are actiune, lupta, sweet-icism [O.O] si cateva clipe haioase.
~Povestea pare originala [exceptand Tokyo Mew Mew >_>], dar parca e mai buna cea a lui Kyoro-Chan =]].
~In rest... vocile sunt dragute, si nu stiu ce sa mai zic.
Nu este un anime excelent, nu e tocmai pe gustul meu, dar m-am uitat la el de la cap la coada O.O
[center]Riesige Himmel verstecken Tausende und Tausende von Sternen ~
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.
Chibi-ul lui SintaX_Dev[/center]
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.
Chibi-ul lui SintaX_Dev[/center]