22-03-2009, 01:22 AM
Nr. 3 in topul "cele mai bune animeuri" din lista mea^^.
1.Ce parere aveti despre acest anime?
Etto, un anime mai copilaros dupa parerea mea, dar imi place. Povestea nu am mai intalnit-o altundeva, deci originala, si interesanta. Grafica este chiar excelenta, coloana sonora... hmm... nu stiu, nu am fost atenta la op-urile si end-urile anime-ului O.O.
2.Care este personajul vostru preferat?
Keita. So funny and such a perv. Este super energic [ceea ce imi aduce aminte ce Naruto O.o'] si este haios cand alearga gol pe strada si cu elefantelulu ala^^'...
3.Yoko vs Nadeshiko. Argumentati!
[b]Yoko. Nadeshiko este prea timida si nu prefer fetele de genul asta, pe cand Yoko ar face orice ca [,] Keita sa nu mai fie asa de pervers^^' si chiar tine la el + ca este mai dragut si imi place cum isi falfaie coada^^.
4.Keita vs Kaoru. Argumentati!
Keita. Funny, perv, stupid.
1.Ce parere aveti despre acest anime?
Etto, un anime mai copilaros dupa parerea mea, dar imi place. Povestea nu am mai intalnit-o altundeva, deci originala, si interesanta. Grafica este chiar excelenta, coloana sonora... hmm... nu stiu, nu am fost atenta la op-urile si end-urile anime-ului O.O.
2.Care este personajul vostru preferat?
Keita. So funny and such a perv. Este super energic [ceea ce imi aduce aminte ce Naruto O.o'] si este haios cand alearga gol pe strada si cu elefantelulu ala^^'...
3.Yoko vs Nadeshiko. Argumentati!
[b]Yoko. Nadeshiko este prea timida si nu prefer fetele de genul asta, pe cand Yoko ar face orice ca [,] Keita sa nu mai fie asa de pervers^^' si chiar tine la el + ca este mai dragut si imi place cum isi falfaie coada^^.
4.Keita vs Kaoru. Argumentati!
Keita. Funny, perv, stupid.
[center]Riesige Himmel verstecken Tausende und Tausende von Sternen ~
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.
Chibi-ul lui SintaX_Dev[/center]
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.
Chibi-ul lui SintaX_Dev[/center]