21-03-2009, 08:03 PM
Heeeya ^___^ M-am gandit ca vrei sa vezi o evil in act, asa ca am trecut pe la noul cap ^^' So here we go:
Reâncarnare, reâncepe -> Reîncarnare, reîncepe
Satul ascuns în Nisip -> Satul Ascuns în Nisip
Ochii sai erau profunzi, de un negru mai adânc decât parul. -> pe cat de frumos ai inceput, pe atat de nasol ai terminat >.<
Spuse brunetul cu sarcasm în ochi -> sarcasm...sarcasm unde? O_O am auzit de "sarcasm in glas", dar "sarcasm in ochi" ... O_O
din cauza imperfectiuni -> din cauza imperfectiunii
Mişcă un pas -> poate "Facu un pas"
persoană aflat -> persoană aflată
Pacat că acest mic talent stupid, va fi spulberat de mânia mea. -> virgula intre subiect si predicat?
un val de nisip o ridică. Îşi ridică bratul -> repetitie >.<
Jutsul NIsipului -> Jutsul Nisipului
sup -> sub
Intuile -> Inutile
nu au putut fii -> nu au putut fi - se scrie "fii" doar la pluralu subst "fiu", la verb e cu un singur "i", got it?
se putea vedea rozalie, cu prietenii sai-> se puteau vedea rozalia, insotita (sau "impreuna") cu prietenii sai
îi urmă privirea rece -> huh? O.O
buzele sale au fost cuprinse ... Gâtul sau a fost cuprins -> repetitieee
îl putea revede -> îl putea revedea
nisipul arzinte -> huh? :blink:
îş întinde -> îşi întinde
despreinse -> desprinse
Nu ştiau niciunul -> Nu ştia niciunul
sartul -> sarutul
a realizat -> si-a dat seama - a realizat are alt sens, ex: a realizat o constructie. Got it?
ochii albaştrii -> ochii albaştri
Nu spuyse -> Nu spuse
Gata! ^^ Lung cap! Si frumos :X:X:X Chiar mi-a placut :X Mai ales faza cu cuplurile =P~
Mai ai de lucrat cu virgulele, pt ca nu prea le pui unde trebuie. De asemenea, bagi prea multe propozitii intr-un enunt, si nu suna prea bine. In rest nu mai am ce comenta in afara de greselile de tastare (pe care toti le avem), expresiile, si cele de genul "ochii albastrii". Descreirea e superba, iar actiunea no comment :3:
So:
Gambatte & Kissu
:bye:
Reâncarnare, reâncepe -> Reîncarnare, reîncepe
Satul ascuns în Nisip -> Satul Ascuns în Nisip
Ochii sai erau profunzi, de un negru mai adânc decât parul. -> pe cat de frumos ai inceput, pe atat de nasol ai terminat >.<
Spuse brunetul cu sarcasm în ochi -> sarcasm...sarcasm unde? O_O am auzit de "sarcasm in glas", dar "sarcasm in ochi" ... O_O
din cauza imperfectiuni -> din cauza imperfectiunii
Mişcă un pas -> poate "Facu un pas"
persoană aflat -> persoană aflată
Pacat că acest mic talent stupid, va fi spulberat de mânia mea. -> virgula intre subiect si predicat?
un val de nisip o ridică. Îşi ridică bratul -> repetitie >.<
Jutsul NIsipului -> Jutsul Nisipului
sup -> sub
Intuile -> Inutile
nu au putut fii -> nu au putut fi - se scrie "fii" doar la pluralu subst "fiu", la verb e cu un singur "i", got it?
se putea vedea rozalie, cu prietenii sai-> se puteau vedea rozalia, insotita (sau "impreuna") cu prietenii sai
îi urmă privirea rece -> huh? O.O
buzele sale au fost cuprinse ... Gâtul sau a fost cuprins -> repetitieee
îl putea revede -> îl putea revedea
nisipul arzinte -> huh? :blink:
îş întinde -> îşi întinde
despreinse -> desprinse
Nu ştiau niciunul -> Nu ştia niciunul
sartul -> sarutul
a realizat -> si-a dat seama - a realizat are alt sens, ex: a realizat o constructie. Got it?
ochii albaştrii -> ochii albaştri
Nu spuyse -> Nu spuse
Gata! ^^ Lung cap! Si frumos :X:X:X Chiar mi-a placut :X Mai ales faza cu cuplurile =P~
Mai ai de lucrat cu virgulele, pt ca nu prea le pui unde trebuie. De asemenea, bagi prea multe propozitii intr-un enunt, si nu suna prea bine. In rest nu mai am ce comenta in afara de greselile de tastare (pe care toti le avem), expresiile, si cele de genul "ochii albastrii". Descreirea e superba, iar actiunea no comment :3:
So:
Gambatte & Kissu
:bye: