Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Personajul preferat ( W.I.T.C.H )

Well iată un desen care mi-a placut cu adevarat, eram acum ceva vreme aproape înebunită după W.I.T.C.H întrebându-mă neâncetat : Oare când va aparea o nouă serie? Şi la fiecare episod.. priveam cu atentie. Era foarte deaguţ, în special acum dacă privesc înapoi. Ce pot să zic?
Îmi placea de Will, pentru indiferenta de care daduse dovadă în prima etapă a desenului, apoi mi-a placut mai tare Irma, pentru că parea moedlul perfect de desen animat, placută la fiecare gest, prostesc sau nu, pe care îl facea. Desigur, interesul pentru această serie, pentru acest desen.. a scazut destul de repede, când deja începusem să mă plictisesc de televizor, încercând să caut ceva mai bun pe internet, sau să mă uit la un serial mai serios la televizor, cum animeuri nu puteam vedea decât seara.
Dar nu pot spune, cu adevarat, că nu mi-au placut personajele odată cu desenull, ba chiar mi-au placut. Mi se parea, în acel moment, fascinant, chiar dacă.. acum intereseul a scazut.
Nu pot spune, dacă ar trebui m-aş uita la ceva episoade din placere, nostalgie.. poate şi din cauza faptului că mereu caut lucrurile din trecut, să îmi lase vie amintirea.
Oricum ar fi, Irma era personajul meu preferat, după ce a fost Will. Cred că într-un final le-am placut pe amândouă.

Răspunsuri în acest subiect
Personajul preferat ( W.I.T.C.H ) - de ShyLie - 17-04-2008, 10:29 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)