15-03-2009, 03:33 PM
(Ultima modificare: 15-03-2009, 03:35 PM {2} de Axxa.No.Way.)
ficul e super:X...d unde iti vin ideile astea:))?! sunt noua pe site si am citit o groaza de ficuri...(imi pare rau k n-am lasat l toate comuri :(( k am gasit o multime kre mi-au placut zuper mult :) )...ai o imaginatie foarte bogata>:d< ji ai un mod foarte frumos de a scrie:) iar actiunea e k adevarat interesanta:X...te-ai gandit vreodata sa participi la concursuri de creatie sau l olimpiada de romana...acolo e locul celor talentati k tn ;) ji multor altora d p acest site:) ....greselile gramaticale nu-s chiar atat d grave...oricui poate sa-i scape o tasta:))...totusi fi mai atenta :)(in general l semnele d punctuatie sau subst in Vocativ ji prescurtarile alea kre dau oricarui "scriitor" d cap :|...cred k nu-ti prea place gramatica, noop? :D -nici mie nu-mi plc:|..nasol e k iti trebuie k sa-ti afirmi talentul ) :) mult succes bafta in continuare!!! :)[posturi unite]
am vrut sa scriu "mult succes SI bafta in continuare!!!"....vai, gramatica asta :| !
oricum, de-abia ajtept noul cap:)
am vrut sa scriu "mult succes SI bafta in continuare!!!"....vai, gramatica asta :| !
oricum, de-abia ajtept noul cap:)