Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto Uzumaki

A new fic? Another? o.O Daca eu va zic ca asta e febra Naruto u_u Ok, Ovidiu, sa nu ma urasti pt comm, ok? :P Asa sunt eu de obicei, mai rea >:) So, let's start:

sosise vara era o zi calduroasa -> ti-a scapat un "si" - "sosise vara si era o zi calduroasa

ptintre -> printre

au fost omorati oameni de Vulpea cu noua cozi ... a fost inchisa Vulpea cu noua cozi. -> nici ca se poate fara repetitii, nu? a 2-a oara puteai macar sa spui doar "Vulpea", sau, mai bine, "demonul"

Naruto este trezit de ceasul sau desteptator! -> ei ca sa vezi! really, chiar nu inteleg de ce ai pus semnul exclamarii /:)

Naruto este trezit de ceasul sau desteptator!Era obosit,nu dormise toata noaptea. -> observi ceva diferit la cele 2? :-> ai folosit prezentul apoi trecutul -_-'

Isi face un dus -> daca zici "face un dus" e logic ca lui isi face, deci nu mai ai nevoie de "isi", ok?

-Buna ma numesc Sakura Haruno si am 15 ani.
- Cum te numesti si de ce nu vorbeste nimeni cu tine? -> mi-a luat ceva sa-mi dau seama ca pe astea amandoua le zice tot Sakura. Deci daca le zice acelasi personaj scrii in continuare.

-Ma numesc Naruto Uzumaki si am 15 ani,nimeni nu vorbeste cu mine pentruca in mine e inchisa Vulpea cu noua cozi si doresc sa devin hokaghe.
-Bine, zise Sakura. -> deci asta a fost super sec -_-'

hokaghe -> Hokage

Cea dea doua -> cea de-a doua

TeMari -> Temari

-Cea dea cincia echipa este formata din **************. -> vezi ca prin *** se intelege cenzura -_- tu trebuia sa pui puncte de suspensie

Se aude soneria,toti copii pleaca,pana nu pleaca echipa numarul 4 este chemata de Kukashi. -> huh? n-am inteles ce ai vrut sa zici o.O

Kukashi -> Kakashi

Acesta le spune ca la ora 05:00 sa fie prezenti pentru antrenamente. -> unde?

Buna ziua baieti ,tu ai vazut cat este ceasul? zise Naruto. -> "Buna, baieti" ?! Tu ai vazut cat este ceasul? urla Naruto.

-Da zise Naruto ceilalti nu au stiut ce sa zica asa ca sau dus si ei. -> -Da, raspunse Naruto.
Ceilalti nu au stiut ce sa zica, asa ca s-au dus si ei.

Ok, deci:
1. Cand vorbeste acelasi personaj nu pune mai multe linii de dialog, scrie in continuare.
2. Nu mai scrie vorbire indirecta in continuare vorbirii indirecte.
3. Nu mai scrie la 2 timpuri diferite

Cam ata am avut de spus ^^

Gambatte

:bye:
[Imagine: thekillers.png]

Răspunsuri în acest subiect
Naruto Uzumaki - de ovidiu - 14-03-2009, 02:32 PM
RE: Naruto Uzumaki - de Sasuke-love-forever-sakura - 14-03-2009, 03:02 PM
RE: Naruto Uzumaki - de Elina - 14-03-2009, 03:24 PM
RE: Naruto Uzumaki - de Ely-chin - 14-03-2009, 03:28 PM
RE: Naruto Uzumaki - de Elina - 14-03-2009, 05:15 PM
RE: Naruto Uzumaki - de sakura_alexutza - 14-03-2009, 08:45 PM