Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto Uzumaki

Nu detin niciun personaj din animeul/manga Naruto dreptul acestor personaje il are creatorul lor Kishimoto Masahi

Capitolul 1-Un nou inceput!

Totul incepe cu o zi frumoasa ,intr-un sat numit Konohanda,sosise vara era o zi calduroasa.
In aceea zi satul a suferit o pierdere imensa ,au fost omorati oameni de Vulpea cu noua cozi,ptintre care se aflau si parinti lui Naruto Uzumaki, un tanar de 15 ani,in care a fost inchisa Vulpea cu noua cozi.
Naruto este trezit de ceasul sau desteptator!Era obosit,nu dormise toata noaptea.Isi face un dus,dupa care se imbraca intr-un roling portocaliu, blugi portocalii si sandale negre,apoi se grabeste ca sa nu intarzie la scoala. Nimeni nu vorbeste cu el.O fata numita Sakura Haruno se duse inspre el si il intreba:
-Buna ma numesc Sakura Haruno si am 15 ani.
- Cum te numesti si de ce nu vorbeste nimeni cu tine?
Naruto zambi si zise:
-Ma numesc Naruto Uzumaki si am 15 ani,nimeni nu vorbeste cu mine pentruca in mine e inchisa Vulpea cu noua cozi si doresc sa devin hokaghe.
-Bine, zise Sakura.
Clinchetul zgomotos de sonerie ii cheama pe copii in clasele lor sa isi afle echipele si senseiul .In prima zi de scola a fost chemat si hokaghe sa anunte echipele.El incepu sa spuna:
-Prima echipa este formata din Ino,Gaara,TeMari si senseiul lor Itachi.
-Cea dea doua echipa este formata din Neji Hyuga,Rock Lee,Ten Ten si senseiul lor Akamaru.
-Cea dea trea echipa este formata din Hinata Hyuga,Kiba,Sikamaru si senseiul lor Conohamaru.
-Cea dea patra echipa este formata din Sakura Haruno,Naruto Uzumaki,Sasuke Uciha si senseiul lor Kukashi.
-Cea dea cincia echipa este formata din **************.
Dupa prezentarea echipelor incepe ora care este foarte plictisitoare.
Se aude soneria,toti copii pleaca,pana nu pleaca echipa numarul 4 este chemata de Kukashi.Acesta le spune ca la ora 05:00 sa fie prezenti pentru antrenamente.Cei trei plecara spre casele lor.Naruto se schimba si cade obosit in pat in lumea viselor.
Cei trei ajung la ora 05:00.Acolo au asteptat 7 ore.
Vazand ca nimeni nu zice nimic Naruto sparse tacerea si zise:
-Pana aici eu plec acasa,imi este somn si foame.
Sakura zise:
Stai, nu pleca Naruto o sa soseasca.
Naruto zise:
-Mda,este ora 12:00 si el nu a sosit. O sa il mai astept putin, zise Naruto.Peste putin timp soseste si senseiul.
-Buna baieti, zise el calm.
Naruto zise:
-Ceeeee? Buna ziua baieti ,tu ai vazut cat este ceasul? zise Naruto.
Kukashi zise:
-A da era sa uit, pai am avut treaba.
-Va invit la masa veniti?
-Da zise Naruto ceilalti nu au stiut ce sa zica asa ca sau dus si ei.
Naruto a terminat 8 farfuri de spagete in timp ce Sakura si Sasuke terminasera fiecare doar cate o farfurie.
Kukashi.................

Răspunsuri în acest subiect
Naruto Uzumaki - de ovidiu - 14-03-2009, 02:32 PM
RE: Naruto Uzumaki - de Sasuke-love-forever-sakura - 14-03-2009, 03:02 PM
RE: Naruto Uzumaki - de Elina - 14-03-2009, 03:24 PM
RE: Naruto Uzumaki - de Ely-chin - 14-03-2009, 03:28 PM
RE: Naruto Uzumaki - de Elina - 14-03-2009, 05:15 PM
RE: Naruto Uzumaki - de sakura_alexutza - 14-03-2009, 08:45 PM
RE: Naruto Uzumaki - de ~angelino~ - 15-03-2009, 12:43 AM
RE: Naruto Uzumaki - de ovidiu - 15-03-2009, 06:28 PM
RE: Naruto Uzumaki - de Lolli - 18-03-2009, 07:18 PM
RE: Naruto Uzumaki - de Ely-chin - 15-03-2009, 08:45 PM