14-03-2009, 03:30 AM
Mamaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ce fic absolut superb :X :X :X :X Mor !Iti iubesc ficul . La un moment dat mi-au dat lacrimile , park atunci cand Sakura s-a despartit de Sasuke...a durut :( . Iti ofer sincerele mele felicitari, iar parerea mea propie este ca ficul tau este foarte original , si nici decum plagiat .
Cand iti place un fic , greselile de tastare nu mai conteaza , huh?
Astept cu sufletul la gura happy endingul , ok? Vreau sa vad propietatile chimiei ce vor avea loc din nou , intre Sasuke si Sakura , da ? Cei doi vor fii mereu impreuna dapz? Hai ca ce- i mult strica :)) .
De la fana ta nr1 , best regards and congratulations :D
Succes cu finalul si sper sa fie cat mai reusit .
Ai reusit sa ma impresionezi , pe la ultimele 6 capitole.
M-am indragostit si eu de Sasuke ,acum . Sakura a facut o decizie corecta , uitandu-l pe Sasuke si continandu-si viata . Dar acum ca s-a intors , oare cum vor sta lucrurile? Se vor impaca?
Mult noroc si sa mai creezi ficuri de genul acesta . Je adore ficurile tale . :X :X :X :X .
Bye Bye ! Ja ne ! :bye:
Cand iti place un fic , greselile de tastare nu mai conteaza , huh?
Astept cu sufletul la gura happy endingul , ok? Vreau sa vad propietatile chimiei ce vor avea loc din nou , intre Sasuke si Sakura , da ? Cei doi vor fii mereu impreuna dapz? Hai ca ce- i mult strica :)) .
De la fana ta nr1 , best regards and congratulations :D
Succes cu finalul si sper sa fie cat mai reusit .
Ai reusit sa ma impresionezi , pe la ultimele 6 capitole.
M-am indragostit si eu de Sasuke ,acum . Sakura a facut o decizie corecta , uitandu-l pe Sasuke si continandu-si viata . Dar acum ca s-a intors , oare cum vor sta lucrurile? Se vor impaca?
Mult noroc si sa mai creezi ficuri de genul acesta . Je adore ficurile tale . :X :X :X :X .
Bye Bye ! Ja ne ! :bye: