Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

poveste Naruto

nu am trecut de mult pe aici..dar probabil nici nu ati simtit lipsa mea >:D<
asta e...lasa ca o data si-o data o sa devin eu o buna scriitoare ;)

Capitolul 13: Nu este atat de simplu sa fi Haruno

Era amiaza. Rozalia si Sakura se aflau pe o pajiste, putin departe de sat, pentru a nu face stricaciuni in timpul antrenamentului. Cerul era inca albastru, ceea ce insemna ca mai au destul timp. Copacii erau inalti si iarba pufoasa, dar probabil se vor schimba putin in urma incercarilor nereusite ce vor urma.
-Sakura...Sa fi un membru din clanul Haruno nu este usor. Ma refer la faptul ca jutsurile caracteristice nu sunt atat de simple pe cat crezi. In primul rand, trebuie sa ai un control excelent al chakrei, altfel nu va avea niciun rost daca chakra nu este distribuita uniform. Chakra albastra pe care o posedam cu totii nu este suficient de puternica pentru a alimenta jutsurile clanului nostru, de aceea s-a format chakra roz. Este simplu sa o obtii, dar greu de controlat.
-Dar cum pot folosi aceasta chakra roz? Stiu sa o controlez foarte bine pe cea normala, dar invat destul de greu ceva nou.
-Nu iti face griji, te vei descurca! In primul rand trebuie sa ai semnul special pentru a controla chakra roz. Il vei avea imediat!
Atunci Rozalia isi puse mana pe umarul Sakurei. Inchise ochii, se concentra timp de 30 de secunde, iar cand lua palma se putea vedea un semn sub forma de trandafir.
-Gata! Acum ca am facut acest lucru, totul depinde de tine!
-Acum am semnul...ce trebuie sa fac? intreba Sakura nerabdatoare sa afle care este primul jutsu.
-Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pentru a crea niste aripi de fluture.
Sakura se concentra cat putu de bine. Incepea sa simta cum chakra roz se plimba in corpul ei, asteptant sa fie eliberata. Dupa cateva zeci de secunde, in spate i-au aparut doua aripi. Din pacate, acestea erau cat doua nuci, asa ca nu erau suficiente pentru a zbura. Mai incerca o data, dar de data asta i-au aparut cinci aripi ce stateau in forma de floare. Nervoasa, se concentra mult mai tare, dar aripile s-au facut prea mari incat au ridicat-o pe Sakura.
-Cand faci astfel de jutsuri, trebuie sa ai mintea limpede, altfel tot ce faci este in zadar!
Sakura incerca din aer sa isi formeze aripile. Cadea destul de repede, asta insemna ca trebuia sa isi gaseasca linistea mintala cat mai repede pentru a reusi sa faca jutsul. Cand era aproape de pamant, aripile roz au aparut in spatele rozaliei. Aceasta zbura prin aer, fericita ca reusise.
-Bravo Sakura! Acum este timpul sa mergi la culcare. S-a terminat ziua cu incercarile tale.
Rozalia ateriza usor. Merse impreuna cu Rozalia acasa pentru un somn bine meritat.

sper ca v-a placut..astept critici :-h

Răspunsuri în acest subiect
poveste Naruto - de BlueGum - 29-12-2008, 10:09 PM
RE: poveste Naruto - de O@n@ - 30-12-2008, 12:02 AM
RE: poveste Naruto - de Flash - 30-12-2008, 10:27 AM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 30-12-2008, 11:08 AM
RE: poveste Naruto - de starnight - 31-12-2008, 06:47 PM
RE: poveste Naruto - de Nidryne - 31-12-2008, 06:51 PM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 31-12-2008, 10:20 PM
RE: poveste Naruto - de Kali?! - 01-01-2009, 07:50 PM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 02-01-2009, 11:17 PM
RE: poveste Naruto - de BlueGum - 03-01-2009, 06:20 PM