10-03-2009, 12:07 PM
Ehehehe ) ce funny . Ei bn eu nu am avut astfel de experiente si sper sa nu am iti dai seama daca s-ar prinde tata la ce se uita fetita lui cuminte, ehe dar logic cum nici eu nu puteam sa scap am patit si eu ceva asemanator. N-a fost un anime, a fost un fic. Cum deja se stie ca scriu yaoi in cantitati industriale ei bn norocul a fost de partea ... calculatorului maybe. Ca de partea mea nu a fost sigur, Scriam eu ce scriam la unul dintre ficuri, si ajunsesem la o scena mai..."piperata" sa zicem. Undeva prin baie, dus, alea alea ( nu e nevoie sa zic nu ) ce pot face doi tipi in dus ehe si var'mea ma cheama la ea. ( var'mea sta langa mine.) si-mi zice ca a gasit ea ceva . Nu avrut sa-mi zica si ma duc la ea, repede, curioasa si las documentul frumusel pe ecran, in toata spelndoarea lui. Ei bn partea buna e ca nu am regretat ca m-am dus la var'mea imi gasise cerceii care'i pierdusem la ea si erau cerceii mei preferati, partea proasta e ca atunci cand am venit am gasit scris dupa frumoasa mea istorioara
"Foarte frumos " . maikmea facea baie de cand plecasem deci singura persoana ce mi-a invadat "intimitatea" a fost papa, la care cand m-am dus a ranjit foarte funny si eu m-am carat fara comentarii. nu mi-a mentionat nimic de asta dar a fost penibil
Noroc ca ajunsesem doar la partea cand si-au dat hainele jos ca daca citea mai incolo acum mi se facea iar pomana
Cred ca se intampla tuturor
OMG sunteti geniali am cazut sub birou de atata ras . Pe mine cum ziceam nu m-au prins ai mei dar am fost pusa sa caut asa ceva de unchi'miu plus ca eu cred ca maikmea stie la ce ma uit adik sa ma lase nu-mi spune ca ei nu se uitau. Nici parintii nu au fost sfinti
"Foarte frumos " . maikmea facea baie de cand plecasem deci singura persoana ce mi-a invadat "intimitatea" a fost papa, la care cand m-am dus a ranjit foarte funny si eu m-am carat fara comentarii. nu mi-a mentionat nimic de asta dar a fost penibil
Noroc ca ajunsesem doar la partea cand si-au dat hainele jos ca daca citea mai incolo acum mi se facea iar pomana
Cred ca se intampla tuturor
OMG sunteti geniali am cazut sub birou de atata ras . Pe mine cum ziceam nu m-au prins ai mei dar am fost pusa sa caut asa ceva de unchi'miu plus ca eu cred ca maikmea stie la ce ma uit adik sa ma lase nu-mi spune ca ei nu se uitau. Nici parintii nu au fost sfinti