Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine.

Noiembrie

Caracteristici:optimism,adevar,iubire loiala,prietenie,complexitate
Optimism:As spune doar uneori, acum depinde si de situatie.
Adevar: Iubesc sa stiu adevarul, urasc minciuna.
Iubire loiala4estul de adevarat, dar fiecare lucru are si o a doua fata, care este toal opusul.
Prietenie:Sunt foarte sociala, dar imi place sa-mi aleg atent prietenii, nicioada nu se stie peste cine dai.
Complexitate:Imi plac lucrurile dificeile, provocarile de toate genurile, chiar eu la randul meu sunt complexa pentru cei din jur.
Dupa ryuichi_alexa floarea ar fi o crizantema, nu prea ma pricep.
Imi plac trandafiriii, si florile mai ciudate, care ies din banalitate.(oricum fiecare floare este frumoasa in felul ei)
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de himeko's_sister - 16-10-2008, 10:30 AM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de ryuichi_alexa - 01-03-2009, 06:33 PM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de Sadic_Soul - 08-03-2009, 09:41 PM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de ღ ஜ♥ Black~RoSe ♥ஜ ღ - 21-04-2009, 01:53 PM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 03:03 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Spune primul cuvant care iti vine in minte Elina 334 146.683 16-08-2013, 12:56 PM
Ultimul răspuns: Emi

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)