Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sunetul dragostei

Ok Ok, vă multumesc pentru comentarii :D Am venit cu urmatorul capitol al acestui fic. Sper să mă descurc mai bine decât în cel de dinainte.

Capitolul 3 : Noua misiune
>> Dupa ce sarutul fierbinte dintre cei doi tineri se termina, blondul o priveste pe Hinata in ochi patranzand-o cu privirea, si nelasand-o parca, nici sa respire. In timp ce ochii sai o atintisera, buzele sale se miscau pentru a rosti urmatoarele vorbe :
- Hinata.. Imi pare rau ca nu am vazut ceea ce simti pentru mine pana acum, am fost orb sa nu observ cat de mult ma iubesti... Ai vrea sa ma urmezi in acest drum lung in a deveni hokage? Sau pana ce sentimentele noastre, unul fata de celalalt se vor stinge cu adevarat? Vrei sa fii cu mine?
Fata se inrosi mai rau ca inainte, nu voia sa se lase batuta si sa piarda exact in momentul acela, pe care il asteptase cu atata ardoare atata vreme, pentru care rabdase atat de mult. Avea sa spuna da , si nimic nu o va impiedica. Nici macar marea sa teama de a spune ceva in fata celui pe care il iubea, mai ales acum, in momentul acesta de rascruce.
- Naruto.. Inima mea bate mai tare de fiecare data cand iti zareste chipul, iar privirea mea nu o poate scapa din vedere pe a ta. Ma las purtata de sentimente cand sunt in jurul tau, si nu mai gandesc rational, de fapt.. nu mai gandesc deloc. Vreau doar sa fiu cu tine, si sa te ajut in aceasta mare calatorie pe care tu .. trebuie sa o urmezi. Accept cu cea mai pare placere si daruinta dragostea ta, si sper sa fiu demna de aceste sentimente.
Spunand aceste cuvinte fata se apropie de baiat mai tare, incercand sa il imbratiseze, sa faca ceva prin care sa ii demonstreze cat de mult il iubeste. Insa era peste puterile sale, nu putea indrazni sa faca atat de multe lucuri intr-o singura zi. Fuse uimita cand buzele ii fura acoperite cu un sarut pasional de catre blondul din fata sa, ce o invaluie intr-o imbratisare ametitoare si totodata linistitoare. Acela ramase tabloul intiparit in mintea rozaliei. Frumusetea celor doi, fiind imbratisati in mijlocul frumusetii naturii, bucurandu-se de adevarata dragoste, de care ea.. nu se putea bucura.

*
Petalele sunt intotdeauna prevestirea unui lucru minunat ce este pe cale sa se intample. Oriune ai fi poti auzi sunetul extraordinar al desprinderii lor din floarea initiala, si oriunde ti-ar fi gandul, tresari la acest sentiment. Pentru ca dragostea este mai presus de micile cuvinte, ce nu pot fi insirate oricum peste cate o foaie alba de hartie. Aceasta este nesemnificanta prin micile acte juvenile si pline de copliarie, aceea este o atractie ce nu duce mai departe decat la un simplu sarut, sau la o mangaiere profunda. Departe de dorintele trupesti si de sentimentele crude ale despartirii se afla si realitatea ce este mai credibila ca orice se poate intampla, pentru ca aceasta exista indiferent de scop.
Cum acele petale sunt adevaratul simbol al minunatei forti de dragoste, asa si micile frunze ce se scutura din copaci aduc prevestirea unei noi vesti, ce poate fii buna sau rea, cum si micile pasari zboara cu anumite mesaje catre sediul Satului Ascuns Intre Frunze, atunci totul devine mai clar si toti cei aflati in sat trebuie sa uite de viata lor personala si de toate sentimentele pe care fiecare le poarta in sine. Misiunile apar si nu pot disparea din viata unui ninja, este esenta din care cu totii pot trai. Prevestirea unui dezastru, sau doar o misiune banala. Aceasta se afla doar la momentul potrivit.
Se afla rozalia in camera in care salasluia si Doamna Tsunade, stand pe scaunul sau si citind anumite documente. Sakura o privea cu multa admiratie, neputand sa isi tretraga ochii de la dansa. Parea mai mult decat o profesoara, decat un hokage. Parea cea care o invatase tot ceea ce stia azi, si chiar mai mult de atat. Ii datora totul.
Intre timp usa acelui birou se aude, fiind deschisa dupa ce o bataie insistenta fusese aruncata peste aceasta. Acolo isi infatiseaza trupul un tanar inalt ce avea parul strans in coada si o privire indiferenta, totusi dincolo de aceasta se putea vedea o ingrijorare ce ii facea mintea sa fulgere iar gandurile sale nu puteau zbura din acel loc. In mana tinea un document scris, un mesaj adus de una din pasarile ajunse aici cu putina vreme inainte.
Baiatul merge catre masa Doamne Tsunade si pune, cu o miscare brusca, documentul pe masa.
Femeia priveste continutul iar pe fata sa se intipareste o expresie de ingrijorare. Aceasta spune cu repeziciune :
- Cand s-a intamplat asta?
- Cu doua zile ca acest document sa ajunga aici. Totul pare mai grav decat este descris, cred ca este vorba de ceva mai mult de atat. Trebuie sa facem ceva. Acesta fusese raspunsul pe care Shikamaru, tanarul cu parul prins in coada si cu ochii negrii ca un taciune, aproape la fel de patrunzatori ca a lui Sasuke, raspunse.
- Desigur!! Sakura anunta-l pe Naruto. Plecati in misiune, Shikamaru va va explica detaliile, si tu.. Mergi cu ei in misiune.
Spunand aceste lucruri cei doi se deplaseaza in graba din cladirea principala.
- Shika.. Ce s-a intamplat? ce misiune?
Acesta o priveste pe rozalie serios, fara a schita niciun semn de indferenta pe fata, incat ingrijorarea fetei fusese accentuata.
- Sasuke.. A fost vazut la granita de la Satul ascuns in Nisip. Trebuie sa mergem acolo... Totul este in pericol, satul, oamenii din sat... Si este singura noastra sansa, momentana, de a-l salva pe Sasuke.
Nu au mai fost spuse alte cuvinte. Totul era inteles de catre frumoasa rozalie, iar ingrijorarea tanarului jounin nu era doar pentru acel baiat ce ii fusese, poate, camarad. Ci mai degraba pentru aceea care ar fi putut suferi din cauza actelor aceluia, total iresponsabile. In mintea sa putea trai un singur nume, si un singur chip.. Acela al fetei din Satul Ascuns in Nisip, sora celui ce era kazekage, Temari. <<

Răspunsuri în acest subiect
Sunetul dragostei - de Teh - 22-02-2009, 11:59 PM
RE: Sunetul dragostei - de Kido - 23-02-2009, 12:01 AM
RE: Sunetul dragostei - de Ely-chin - 23-02-2009, 01:14 PM
RE: Sunetul dragostei - de Teh - 28-02-2009, 01:38 AM
RE: Sunetul dragostei - de Annya - 28-02-2009, 09:54 AM
RE: Sunetul dragostei - de Ely-chin - 28-02-2009, 03:02 PM
RE: Sunetul dragostei - de Teh - 28-02-2009, 04:51 PM
RE: Sunetul dragostei - de Kido - 28-02-2009, 05:49 PM
RE: Sunetul dragostei - de Ely-chin - 28-02-2009, 11:55 PM
RE: Sunetul dragostei - de Teh - 07-03-2009, 03:41 AM
RE: Sunetul dragostei - de Ely-chin - 07-03-2009, 03:33 PM
RE: Sunetul dragostei - de Teh - 21-03-2009, 02:10 PM
RE: Sunetul dragostei - de Ely-chin - 21-03-2009, 08:03 PM
RE: Sunetul dragostei - de Teh - 12-04-2009, 09:12 AM
RE: Sunetul dragostei - de Vizitator - 12-04-2009, 09:46 AM
RE: Sunetul dragostei - de ***candy bar*** - 08-05-2009, 11:12 PM
RE: Sunetul dragostei - de Teh - 24-05-2009, 02:50 PM
RE: Sunetul dragostei - de Kido - 24-05-2009, 05:33 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.833 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)