06-03-2009, 12:54 PM
Sincer,Linkin Park a fost printre primele trupe ascultate si una dintre trupele care mi-au deschis calea spre muzica rock.
Au un stil care este mai mereu in schimbare. Deobicei preferam stilurile si albumele lor de dubut,din simplul motiv ca pastrau un spirit mai....diferit
. Acum albumele lor (ca si trupa in sine) sunt comerciale si asta imi lasa un usor gust amarui,dar trebuie sa traiasca si trupa din ceva,totusi ^_^
Nu ma apuc sa le zic si ce melodii imi plac : a se intelege ca imi place foarte mult albumul ; Hybrid Theory .
Desii o sa ramana fara dubii trupa mea de suflet,sunt o trupa foarte buna,dar au decazut foarte mult,la inceput au fost (se presupune) nu metal,apoi rock alternativ si acum presimt o cariera hip-hop -_-"
Dar mai au cateva melodii pe care le ascult aproape zilnic....Respect.
...
Au un stil care este mai mereu in schimbare. Deobicei preferam stilurile si albumele lor de dubut,din simplul motiv ca pastrau un spirit mai....diferit
![10 10](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/10.gif)
Nu ma apuc sa le zic si ce melodii imi plac : a se intelege ca imi place foarte mult albumul ; Hybrid Theory .
Desii o sa ramana fara dubii trupa mea de suflet,sunt o trupa foarte buna,dar au decazut foarte mult,la inceput au fost (se presupune) nu metal,apoi rock alternativ si acum presimt o cariera hip-hop -_-"
Dar mai au cateva melodii pe care le ascult aproape zilnic....Respect.
...