02-03-2009, 11:51 AM
Heya! ^^ Un nou cap? Huh, ai fost rapida.
Ehm, inteleg ca esti din Moldova, totusi incearca sa scrii cu I din a, ok? ^^ De data asta n-o sa-ti mai iau cuv doar cu greseala asta, dar incearca, te rog, sa faci un efort si sa scrii asa inainte sa postezi, ok? ^^
Now let's see:
bucurinduse -> bucurandu-se
se simtea bine si foarte placut -> daca spui ca se simtea bine, nu mai ai nevoie si de "foarte placut"
despre ce merge vorba -> cred ca aici era "despre ce era vorba"
uitanduse -> uitandu-se
ai urmarea -> ii urmarea
sa I se invarta capul -> cred ca era "sa i se invarta imaginea" - app, vezi ca ai scris cu I din a? ;)
vati legat -> v-ati legat
pe noi nu trebuie sa ne deranjeze -> nu aveai nevoie de "pe noi", ca doar nu se poate "sa ne deranjeze pe mine"
Saske -> se scrie "Sasuke" si se citeste "Sasche"
in suflet I-a stat mai usor. -> cum ziceam, eu sunt mai grea de cap, si de-asta nu inteleg ceva aici: ce i-a stat mai usor? o.O
lupta nu s-a inceput. -> lupta nu a inceput
bucatele mici -> nu poti sa spui "bucatele mari", deci daca spui "bucatele" implicit sunt mici
ca picaturile ploii ce cazuse -> ehm, "picaturile", de fapt, cazusera
I se facea atat de usor pe suflet -> se inteeg ca asta e o expresie pe care eu nu o cunosc O.O
a-ti fost/a-ti trimis-o -> ati fost/ati trimis-o
ne dandu-si -> nedandu-si
sunte-ti -> sunteti (verbul "sunte" nu exista)
in urechi parca auzea -> suna chiar naspa >.< mai bine fara "in urechi"
Gata! ^^ Mie, sincer, mi-a pacut cap. Ai avut descriere, si actiunea a fost chiar interesanta. Insa, ca de obicei, daca nu Sakura are legatura cu Itachi, atcineva are, in cazul nostru Haruna. Sper, totusi, ca ficul tau se va dezvolta diferit fata de celealte ^^
Gambatte & Kissu
:bye:
Ehm, inteleg ca esti din Moldova, totusi incearca sa scrii cu I din a, ok? ^^ De data asta n-o sa-ti mai iau cuv doar cu greseala asta, dar incearca, te rog, sa faci un efort si sa scrii asa inainte sa postezi, ok? ^^
Now let's see:
bucurinduse -> bucurandu-se
se simtea bine si foarte placut -> daca spui ca se simtea bine, nu mai ai nevoie si de "foarte placut"
despre ce merge vorba -> cred ca aici era "despre ce era vorba"
uitanduse -> uitandu-se
ai urmarea -> ii urmarea
sa I se invarta capul -> cred ca era "sa i se invarta imaginea" - app, vezi ca ai scris cu I din a? ;)
vati legat -> v-ati legat
pe noi nu trebuie sa ne deranjeze -> nu aveai nevoie de "pe noi", ca doar nu se poate "sa ne deranjeze pe mine"
Saske -> se scrie "Sasuke" si se citeste "Sasche"
in suflet I-a stat mai usor. -> cum ziceam, eu sunt mai grea de cap, si de-asta nu inteleg ceva aici: ce i-a stat mai usor? o.O
lupta nu s-a inceput. -> lupta nu a inceput
bucatele mici -> nu poti sa spui "bucatele mari", deci daca spui "bucatele" implicit sunt mici
ca picaturile ploii ce cazuse -> ehm, "picaturile", de fapt, cazusera
I se facea atat de usor pe suflet -> se inteeg ca asta e o expresie pe care eu nu o cunosc O.O
a-ti fost/a-ti trimis-o -> ati fost/ati trimis-o
ne dandu-si -> nedandu-si
sunte-ti -> sunteti (verbul "sunte" nu exista)
in urechi parca auzea -> suna chiar naspa >.< mai bine fara "in urechi"
Gata! ^^ Mie, sincer, mi-a pacut cap. Ai avut descriere, si actiunea a fost chiar interesanta. Insa, ca de obicei, daca nu Sakura are legatura cu Itachi, atcineva are, in cazul nostru Haruna. Sper, totusi, ca ficul tau se va dezvolta diferit fata de celealte ^^
Gambatte & Kissu
:bye: