01-03-2009, 03:17 PM
Ziua de astazi a fost cea mai ciudata zi din viata mea!In drum spre casa prietenei mele,Smiranda am zarit cel mai/cea mai uluitor/oare baiat.Eram atat de absorbita de priveliste, incat am cazut intr-un baiat care statea langa o cratita cu serpi.Am tipat:"ajutor!", insa el parea prea neatent ca sa ma bage in seama.Mi-a dat un/o inel cu zece foi/petale si a spus ca imi va aduce noroc.Dupa care a disparut intr-un/o ceata densa.Eu am mers catre casa prietenei mele si i-am depanat intreaga poveste.Insa ea s-a speriat atat de tare incat a cazut de pe scaun.Pentru a-i dovedi ca ii spusesem adevarul, am provocat-o sa ma intreaca la inteligenta.Imediat am adunat mai multe puncte decat a putut aduna ea in toata viata lui/ei.Insa ea tot nu ma credea.Dupa care am mers la baiatul de la mall.Eram cat pe ce sa cumpar o papusa vodoo, cand am vazut o bancnota de 90 lei pe jos.Am folosit-o pentru a ma aproviziona pe viata cu chipsuri .In timp ce plateam, o voce ciudata anunta la megafon:"Esti clientul nostru cel mai fidel si urat mirositor si tocmai ai castigat un nou/o noua aparat de fotografiat mancator de hartii!"In fine, ea a crezut ce i-am povestit si m-a rugat s ao duc sa vada baiatul.Am bagat mana in foc ca o sa il/o gasesc, insa disparuse!Trebuie sa fi cazut in timp ce ma uitam in sus si in jos dupa ce castigasem aparatul.Tocmai mi s eterminase norocul!