01-03-2009, 01:36 AM
Mie imi place mai mult Sesshomaru. Este genul mai neutru, foarte puternic, dar ma lasi ca sa te las. Orgolios, ucide tot ce prinde, infumurat si arogant, dar ce sa-i faci, are o grafica de nota 100 pe o scara de la 1 la 10.
Pe langa grafica, Sesshomaru are si un caracter, care ori te scoate din sarite, ori te face sa il adori.
Inuyasha, pe de alta parte, este eroul actiunii, fara el n-ar fi anime-ul, dar este si [foarte] prost.
Nu-mi place modul in care se lamenteaza cu moartea lui Kikyo, faptul ca se crede cel mai puternic, dar Sesshomaru il face K.O de fiecare data cand se lupta.
Pe langa grafica, Sesshomaru are si un caracter, care ori te scoate din sarite, ori te face sa il adori.
Inuyasha, pe de alta parte, este eroul actiunii, fara el n-ar fi anime-ul, dar este si [foarte] prost.
Nu-mi place modul in care se lamenteaza cu moartea lui Kikyo, faptul ca se crede cel mai puternic, dar Sesshomaru il face K.O de fiecare data cand se lupta.
![[Imagine: eeeled-1_zpse54e7424.png]](http://i470.photobucket.com/albums/rr66/RoxXyY-silverKira/Avatars%20and%20sigs/eeeled-1_zpse54e7424.png)