28-02-2009, 05:49 PM
Cum am spus, dau edit ^^ nu o sa corectez primul capitol deoarece la luat Agent Eli la rost :)) doar un lucru am de zis :)) de ce scri cand la persoana I, iar apoi la persoana III-a? trebuie sa te decizi la care persoana scri :))
Asa, sa trecem la capitolul asta ^^
" Este ciudata sa ma intrebi asta " - ciudat
hmm... greseli de tastare nu am mai vazut ^^' e bine ^^... hm... avevarat, ai mai scapat cateva virgule, dar vad ca nu mai sunt asa de multe ca la primul capitol ^^ si ai problema cu ' dar ' :)) ai grija ^^ so... astepet capitolul uramtor ^^ >:D< Ganbatte! :*
Asa, sa trecem la capitolul asta ^^
Citat:Dar baiatul nu raspunse prin cuvinte la ceea ce fata ii spuse.Ok, o propozitie nu se incepe niciodata cu ' dar ' [ si vezi ca mai ai cazuri asemanaroare ]... puteai sa pui o virgula la ultima propozitie si continuai cu asta sau puneai punct si incepeai direct cu ' baiatul '
" Este ciudata sa ma intrebi asta " - ciudat
hmm... greseli de tastare nu am mai vazut ^^' e bine ^^... hm... avevarat, ai mai scapat cateva virgule, dar vad ca nu mai sunt asa de multe ca la primul capitol ^^ si ai problema cu ' dar ' :)) ai grija ^^ so... astepet capitolul uramtor ^^ >:D< Ganbatte! :*
I'm not insulting you. I'm describing you.