27-02-2009, 12:21 AM
Offff...am mai trecut pe aici dar atunci nu aveam atatea porecle. Vi le zic dar sa nu citit pentru ca muriti de ras:
1-> kokonut (e de la numele meu, andy asta X-( )
2-> dilaila (nuuu mai vreau sa aud de ea, pusa de o colega, offf)
3-> buzik (e din cauza ca intr-o zi am cazut si mi-am spart buza si un coleg tampit mi-a zis buzik)
4-> coai (eh...e numele meu si al unui baiat, care prieteni mei presupun ca mie imi place de el )
5-> cosminutza (eh asta imi place...:X)
6-> dinule (e numele meu dinu cosmina, parca si azi mai aud prin ore strigand ,,dinule!"...hmm nu ma enerveaza pentru ca asa imi zic si profesori)
7-> bubulina (nu comentez la aceasta)
hot (eh..radeau uni de mine ca cik sunt eu fierbinte )
9-> buf! (e din cauza ca am cazut de aproape 6 ori intr-o zi la scoala, dar era zapada sau polei nu mai stiu)
10-> ubi ubi yee (hmmm...un tampit)
Cam atat pe aceasta saptamana, daca buni mei prieteni mai au cate-o porecla, v-o arat.
1-> kokonut (e de la numele meu, andy asta X-( )
2-> dilaila (nuuu mai vreau sa aud de ea, pusa de o colega, offf)
3-> buzik (e din cauza ca intr-o zi am cazut si mi-am spart buza si un coleg tampit mi-a zis buzik)
4-> coai (eh...e numele meu si al unui baiat, care prieteni mei presupun ca mie imi place de el )
5-> cosminutza (eh asta imi place...:X)
6-> dinule (e numele meu dinu cosmina, parca si azi mai aud prin ore strigand ,,dinule!"...hmm nu ma enerveaza pentru ca asa imi zic si profesori)
7-> bubulina (nu comentez la aceasta)
hot (eh..radeau uni de mine ca cik sunt eu fierbinte )
9-> buf! (e din cauza ca am cazut de aproape 6 ori intr-o zi la scoala, dar era zapada sau polei nu mai stiu)
10-> ubi ubi yee (hmmm...un tampit)
Cam atat pe aceasta saptamana, daca buni mei prieteni mai au cate-o porecla, v-o arat.
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science