25-02-2009, 12:26 AM
1.Itachi,nu am cuvinte sa descriu cit de mult imi place de el,cit de mult il admir si il respect.
2.Naruto,il respect pentru ca e un om in adevaratul sens al cuvintului.
3.Neji,ii admir inteligenta si seriozitatea.
4.Hinata,o ador pe fata asta,e atit de dulece si timida,insa ascunde in ea un suflet mare si puternic.
5.Shikamaru,il respect pu faptul ca e destept si e capabil sa gaseasca solutii in cele mai grele situatii.Imi place de el si pentru faptul ca e lenes,iar eu ii seaman.Nici nu va inkipuiti ce nas da sa stau si eu pe un acoperis sa admir norii....
Stiu ca trebuie de mentionat 5 personaje dar nu pot sa nu zic si despre Orochimaru.Tare rau de tot acest barbat)))))
2.Naruto,il respect pentru ca e un om in adevaratul sens al cuvintului.
3.Neji,ii admir inteligenta si seriozitatea.
4.Hinata,o ador pe fata asta,e atit de dulece si timida,insa ascunde in ea un suflet mare si puternic.
5.Shikamaru,il respect pu faptul ca e destept si e capabil sa gaseasca solutii in cele mai grele situatii.Imi place de el si pentru faptul ca e lenes,iar eu ii seaman.Nici nu va inkipuiti ce nas da sa stau si eu pe un acoperis sa admir norii....
Stiu ca trebuie de mentionat 5 personaje dar nu pot sa nu zic si despre Orochimaru.Tare rau de tot acest barbat)))))
Ðет такой вещи, как Ñудьба. Плач, гнев, Ð½ÐµÐ¿Ñ€ÐµÐ¾Ð´Ð¾Ð»Ð¸Ð¼Ð°Ñ Ñила безраÑÑудÑтва и Ñамое изыÑканное чувÑтво - вÑÑ‘ Ñто закон ПРИТЯЖЕÐИЯ!
, chibi-ul lui haruna