23-02-2009, 11:34 PM
Pai...avand in vedere ca esti noua nu am sa fiu asa dura (cred ca pana acum niciun comentariu de al meu nu a suparat pe nimeni sau cel putin asa cred, ceea ce sper ca acest comentariu nu te va supara pe tine).
Deci sa revenim la fic...mi se pare ca grabesti putin actiunea, in capitolul urmator sa nu o mai grabesti , da? (bine eu vorbesc care si acum dupa cateva capitole, tot la fel e). Ai avut cateva greseli de tastare, dar si cateva de exprimare, in rest totul a fost ok!
Si acum vreau sa te intreb ceva: iti mai continui ficul, da?...sper ca criticile care ti-au fost adresate nu te-au facut sa renunti...bine eu asa sper, pentru ca daca ai de gand sa renunti faci o mare prostie si in plus te bat. Si iti dau un sfat: Oricat de grea ar fi critica, nu renunta! (sper ca o bagi la tartacuta, dar nu vreau sa repeti si tu greseala mea)
Eh...cat atat (ca daca nu din acest comentariu fac doua pagini)...si astept nextul (sunt curioasa, de felul meu)
:bye:
Nextu! nextu! nextu! :*
Deci sa revenim la fic...mi se pare ca grabesti putin actiunea, in capitolul urmator sa nu o mai grabesti , da? (bine eu vorbesc care si acum dupa cateva capitole, tot la fel e). Ai avut cateva greseli de tastare, dar si cateva de exprimare, in rest totul a fost ok!
Si acum vreau sa te intreb ceva: iti mai continui ficul, da?...sper ca criticile care ti-au fost adresate nu te-au facut sa renunti...bine eu asa sper, pentru ca daca ai de gand sa renunti faci o mare prostie si in plus te bat. Si iti dau un sfat: Oricat de grea ar fi critica, nu renunta! (sper ca o bagi la tartacuta, dar nu vreau sa repeti si tu greseala mea)
Eh...cat atat (ca daca nu din acest comentariu fac doua pagini)...si astept nextul (sunt curioasa, de felul meu)
Nextu! nextu! nextu! :*
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?
![[Imagine: kcz2wi.jpg]](http://i39.tinypic.com/kcz2wi.jpg)