21-02-2009, 09:44 PM
Mdeah...pareri....
Atitudinea doare...
Sakura statea nemiscata.Nu-i venea sa creada ceea ce vedea.Oare era adevarat?Sau era numai imaginatia ei care isi amintea trecutul.Cu toate astea, nu avea cum sa stie cum arata el acum.De altfel, si el gandea la fel.
Dintr-o parte, Sasuke privea cu ura toata scena.Strangea puternic din pumni stiind ca Sakura are o legatura cu acel baiat.
"E..este im-imposibil!"gandeau ambii copii privinduse in ochi.
-Sakura-chan?!intreba baiatul cu un fel de bucurie in glas.
-Ichi-k-kun?!intreba Sakura zambind mai apoi.
Ichi o lua in brate pe Sakura.Sasuke era la culmea nervilor.Strangea foarte tare din pumni fara incetare.Simtea numai ura.Nu intelegea de ce, insa o iubea mai mult ca pe oricine.
Acum nu puteau sa mai fie la fel ca inainte, insa totusi erau verisori si simteau sentimentele potrivite.
Sakura se imprietenise acum cu prietenii lui Ichi si invers.Gaara se apropie de Sasuke facundu-i un fel de morala.
-Asta meriti.Ai vrut sa te saruti cu Ino de genolizie.Acum gelozia se plateste.
-Mai taci!Nici nu stii cum este!ii raspundea Sasuke iritat.
Dup ce au mancat, Sakura si-a luat la revedere de la Ichi si a mers impreuna cu colegii ei prin orasul in care erau.Fetele bine inteles au fost la shopping iar baietii mureau de plictiseala deoarece trebuiau sa stea cu ele.
-Hei, Sakura!striga fericita TenTen.Am gasit ceava superb pentru tine.Stiu ca iti place mult albul asa ca...uite!
Prietena sa ii arata rozaliei un costum de baie suberb!Era alb cu un fluturas la sutien si cateva modele argintii.Sakura il proba.Ii venea perfect.
-Sper sa-mi si foloseasca...spunea Sakura trista.
-Nu-ti face griji.Iti va folosi.psuse Kakashi aparand din spate.Vom merge maine la plaja.
-Serios?Perfect!exclama fericita Temari venind grabita acolo.
Restul zilei si l-au petrecut prin oras plimbandu-se.Dupa ce au luat cina, Sakura le-a invitat pe prietenele ei in camera.Ino era in culmea fericirii deoarece ramasese singura in camera.
-Ascultati, am de gand ceva foarte amuzant.spuse rozalia tinandu-si perna in brate.
-Cum ar fi...o noapte cu povesti de groza?intreba Temari gesticuland.
-Sau...o petrecere in pijama?intreba TenTen.
-Nu.Si mai bine.Aveti fardurile la voi?
-Desigur!raspunsera celelalte trei fete in cor.
-Ei bine as vrea sa le facem o farsa baietilor.Adica intram in camera lor si ii machem.Dar mai special!
-Genial!Ma duc dupa trusa.spuse Temari iesind ca o vijelie din camera Sakurei.
Fetele au asteptat ceva timp pana ce din camera baietilor unde se aflau Naruto, Kiba, Shikamaru si Lee nu se mai auzea niciun zgomot.Cele patru prietene intrara prudente.Naruto "tinea un concert de sforait", Shikamaru vorbea in somn, Kiba se tot foia visand-o pe Sakura iar Lee statea cu cersaful in brate visand-o tot pe rozalie.
-Eu il iau pe lenesul asta!spuse Temari in soapta.
-E-eu cred ca il v-voi face pe Naruto.spuse Hinata.
-Eu il iau pe Lee.Prea se viseaza cu tine fato!spuse TenTen.
-Bine...mie imi ramane Kiba.
Dimineata venise.Baietii se trezira somnorosi...
-Sincer baieti...am simtit-o pe Sakura aici.Sau poate doar am visat?spunea Kiba dezmortindu-se.
-Daca a fost si-a batut joc de tine!!!spunea Naruto printre rasetele care-i dadeau lacrimi.
-Hei, tu vorbesti?!Zici ca esti o floricica!!radea si Kiba.
-Hei, baieti, ce s-a...spuse Lee, insa toti trei incepura sa rada.
-Ce s-a intamplat?spuse Shikamaru somnoros.M-ati trezit din somn!
Ceilalti trei baieti incepura sa rada de prietenul lor.Naruto avea desenate cu toate culorile flori pe fata.Kiba avea semnele de la cartile de joc desenate pe obraji, unul desenat pe frunte iar celalalt in barba.Lee era roz tot iar Shikamaru era cel mai rau.Ziceai ca este un clown.Era total alb pe fata, pe langa ochi era desenat cu negru iar pe buze si in jurul lor era rousu.
-Hei baieti, am o idee de razbunare.spuse Naruto.
Toti se stransera in jurul lui pentru a afla ce are de spus blondul.
-Astazi mergem la plaja, nu?Ei bine le putem lua pe sus ca sa zic asa si sa le ducem in apa.
-In sfarsit Nrauto!Ai spus si tu ceva ingenios!il lauda Kiba pe prietenul sau.
Zis si facut.Ajunsi pe plaja, baietii nu le lasa nici macar sa se dezmeticeasca pe fete.Le luara in brate si le dusera in apa.Acolo incepu un adevarat razboi intre fete si baieti.
Sasuke privea cu atat de multa ura la ceea ce se intampla...
-Hei, frate, ce ai patit?intreba Neji ingrijorat.
-Mai da-mi pace!spuse iritat brunetul.
-E vorba de ea nu?intreba Neji stiind deja raspunsul.Crede-ma.Va veti impaca.
Ziua aceea fusese chiar amuzanta si placuta.Insa Sakura nu avea de unde sa stie ce se va intampla in ziua urmatoare...
Atitudinea doare...
Sakura statea nemiscata.Nu-i venea sa creada ceea ce vedea.Oare era adevarat?Sau era numai imaginatia ei care isi amintea trecutul.Cu toate astea, nu avea cum sa stie cum arata el acum.De altfel, si el gandea la fel.
Dintr-o parte, Sasuke privea cu ura toata scena.Strangea puternic din pumni stiind ca Sakura are o legatura cu acel baiat.
"E..este im-imposibil!"gandeau ambii copii privinduse in ochi.
-Sakura-chan?!intreba baiatul cu un fel de bucurie in glas.
-Ichi-k-kun?!intreba Sakura zambind mai apoi.
Ichi o lua in brate pe Sakura.Sasuke era la culmea nervilor.Strangea foarte tare din pumni fara incetare.Simtea numai ura.Nu intelegea de ce, insa o iubea mai mult ca pe oricine.
Acum nu puteau sa mai fie la fel ca inainte, insa totusi erau verisori si simteau sentimentele potrivite.
Sakura se imprietenise acum cu prietenii lui Ichi si invers.Gaara se apropie de Sasuke facundu-i un fel de morala.
-Asta meriti.Ai vrut sa te saruti cu Ino de genolizie.Acum gelozia se plateste.
-Mai taci!Nici nu stii cum este!ii raspundea Sasuke iritat.
Dup ce au mancat, Sakura si-a luat la revedere de la Ichi si a mers impreuna cu colegii ei prin orasul in care erau.Fetele bine inteles au fost la shopping iar baietii mureau de plictiseala deoarece trebuiau sa stea cu ele.
-Hei, Sakura!striga fericita TenTen.Am gasit ceava superb pentru tine.Stiu ca iti place mult albul asa ca...uite!
Prietena sa ii arata rozaliei un costum de baie suberb!Era alb cu un fluturas la sutien si cateva modele argintii.Sakura il proba.Ii venea perfect.
-Sper sa-mi si foloseasca...spunea Sakura trista.
-Nu-ti face griji.Iti va folosi.psuse Kakashi aparand din spate.Vom merge maine la plaja.
-Serios?Perfect!exclama fericita Temari venind grabita acolo.
Restul zilei si l-au petrecut prin oras plimbandu-se.Dupa ce au luat cina, Sakura le-a invitat pe prietenele ei in camera.Ino era in culmea fericirii deoarece ramasese singura in camera.
-Ascultati, am de gand ceva foarte amuzant.spuse rozalia tinandu-si perna in brate.
-Cum ar fi...o noapte cu povesti de groza?intreba Temari gesticuland.
-Sau...o petrecere in pijama?intreba TenTen.
-Nu.Si mai bine.Aveti fardurile la voi?
-Desigur!raspunsera celelalte trei fete in cor.
-Ei bine as vrea sa le facem o farsa baietilor.Adica intram in camera lor si ii machem.Dar mai special!
-Genial!Ma duc dupa trusa.spuse Temari iesind ca o vijelie din camera Sakurei.
Fetele au asteptat ceva timp pana ce din camera baietilor unde se aflau Naruto, Kiba, Shikamaru si Lee nu se mai auzea niciun zgomot.Cele patru prietene intrara prudente.Naruto "tinea un concert de sforait", Shikamaru vorbea in somn, Kiba se tot foia visand-o pe Sakura iar Lee statea cu cersaful in brate visand-o tot pe rozalie.
-Eu il iau pe lenesul asta!spuse Temari in soapta.
-E-eu cred ca il v-voi face pe Naruto.spuse Hinata.
-Eu il iau pe Lee.Prea se viseaza cu tine fato!spuse TenTen.
-Bine...mie imi ramane Kiba.
Dimineata venise.Baietii se trezira somnorosi...
-Sincer baieti...am simtit-o pe Sakura aici.Sau poate doar am visat?spunea Kiba dezmortindu-se.
-Daca a fost si-a batut joc de tine!!!spunea Naruto printre rasetele care-i dadeau lacrimi.
-Hei, tu vorbesti?!Zici ca esti o floricica!!radea si Kiba.
-Hei, baieti, ce s-a...spuse Lee, insa toti trei incepura sa rada.
-Ce s-a intamplat?spuse Shikamaru somnoros.M-ati trezit din somn!
Ceilalti trei baieti incepura sa rada de prietenul lor.Naruto avea desenate cu toate culorile flori pe fata.Kiba avea semnele de la cartile de joc desenate pe obraji, unul desenat pe frunte iar celalalt in barba.Lee era roz tot iar Shikamaru era cel mai rau.Ziceai ca este un clown.Era total alb pe fata, pe langa ochi era desenat cu negru iar pe buze si in jurul lor era rousu.
-Hei baieti, am o idee de razbunare.spuse Naruto.
Toti se stransera in jurul lui pentru a afla ce are de spus blondul.
-Astazi mergem la plaja, nu?Ei bine le putem lua pe sus ca sa zic asa si sa le ducem in apa.
-In sfarsit Nrauto!Ai spus si tu ceva ingenios!il lauda Kiba pe prietenul sau.
Zis si facut.Ajunsi pe plaja, baietii nu le lasa nici macar sa se dezmeticeasca pe fete.Le luara in brate si le dusera in apa.Acolo incepu un adevarat razboi intre fete si baieti.
Sasuke privea cu atat de multa ura la ceea ce se intampla...
-Hei, frate, ce ai patit?intreba Neji ingrijorat.
-Mai da-mi pace!spuse iritat brunetul.
-E vorba de ea nu?intreba Neji stiind deja raspunsul.Crede-ma.Va veti impaca.
Ziua aceea fusese chiar amuzanta si placuta.Insa Sakura nu avea de unde sa stie ce se va intampla in ziua urmatoare...
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha[font=Tahoma]
'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan
http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^
Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^He is mine and you can't do anything^^
I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?