Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stay with me!(a sasusaku story)

Heya! ^_^ Am vazut ca avem o noua scriitoare cu un nou fic, asa ca m-am gandit sa trec pe-aici

Sa vedem ce greli ai si nu le-au spus ceilalti useri...

- abea -> abia
- ...mangaiau...se aude... -> ai pus timpuri diferite, ar trebui sa te hotarasti daca scrii la trecut sau la prezent
- O mana ii atinse pielea Sakurei, alba ca spuma laptelui. -> cum i-am zis si lui Lynn, oi fi eu mai paralela cu realitatea, insa aici chiar n-am inteles O_O Cine-i alba? Mana sau pielea? o.O
sa iti prezint scoala nostra si sa iti prezint -> aici ai repetat cuvintele "iti prezint" si nu suna bine
- "-Haide sa iti prezint scoala nostra si sa iti prezint noii tai colegi." -> Da' de unde stia TenTen care vor fi colegii Sakurei? o.O
"TenTen cine este fata aceea cu parul blond?" -> Dupa "TenTen" e virgula, ca e strigare
"Dupa acesta scurta plimbare ele se indreapta spre clasa.TenTen,Temari si Hinata au mers mai repede si au ajuns inaintea Sakurei in clasa." -> iar ai scris cu 2 timpuri diferite, plus ca ai repetat cuvantul "clasa"
Sas'ke -> datorita fostei mele super-obsesii pentru Naruto, stiu ca "Sasuke" se citeste "Sasche", deci apostroful tau nu ne face sa citim altfel
conusc -> cunosc - o simpla greseala de tastare
"-Copii,ora viitoare veti avea un test scris asa ca ar fi bine sa va invatati!spuse dirigintele strict!" -> In primul rand, cum adica sa se invete? o.O Poate sa invete...In al 2-lea rand, dupa "spuse dirigintele strict" nu era nevoie de "!" plus ca nu se pune niciodata alt demn inafara de punct, in unele cazuri punct si virgula

Bun, cam atat am gasit. Acum sa-ti spun ce mi-a placut:
Se pare ca esti una dintre putinele nou venite care nu incep un cap cu "Era o zi frumoasa de...". Sincer, asta ma scoate din sarite, si ma bucur ca nu o vad la tine.

Ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii un fic, si de abia astept nextu'!
:bye:
[Imagine: thekillers.png]

Răspunsuri în acest subiect
Stay with me!(a sasusaku story) - de Just a lovely girl - 21-02-2009, 01:38 PM
RE: Stay with me!(a sasusaku story) - de Annya - 21-02-2009, 03:06 PM
RE: Stay with me!(a sasusaku story) - de Ely-chin - 21-02-2009, 03:52 PM
RE: Stay with me!(a sasusaku story) - de Andrutza - 21-02-2009, 04:29 PM
RE: Stay with me!(a sasusaku story) - de Annya - 22-02-2009, 10:02 AM
RE: Stay with me!(a sasusaku story) - de Hitman - 23-02-2009, 11:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  One life...One love(a sasusaku love story) SoUl EaTeR 40 45.641 21-07-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  my sasusaku story black_kriminell@ 9 6.810 17-06-2009, 10:38 PM
Ultimul răspuns: black_kriminell@
  Stay with me!(a SasuSaku story) Just a lovely girl 9 7.311 17-05-2009, 12:17 AM
Ultimul răspuns: ***candy bar***
  Stay by my side!(sakura&sasuke) by Naraku no hana si Lisistrata Corina. 41 57.807 13-02-2009, 02:46 PM
Ultimul răspuns: Annya

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)