Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amor si Spirit

Heya! ^_^
Scuzati la mine ca nu am postat aseara, dar imi incepea Chrno Crusade :D Si nu ador foarte mult sa stau sa ma uit la reluari pe la 1 noaptea >.> S, si thnx de off ^_^ Ma bucur ca nu ai ganduri ucigase din cauza comm-urilor mele :))

Acum, bucurandu-ma ca ai postat un nou cap, o sa iau greselile, sperand ca dupa ce vei citi vei mai fi inca in viata :)) So...

Nu vroia -> nu voia - ti-am spus asta si in comm-ul trecut >.<
defensa aparare -> acuma, stiu ca-s eu mai paralela cu realitatea si cu expresiile, dar eu stiu ca "aparare" are acelasi inteled ca "defensa"
Lumina razelor lunii bateau -> lumina bateau?
al fetei...ii dadea fetei -> repetitie >.<
"Panorama oferita de luna ii dadea fetei o senzatie vampirica." -> ehm, cum adica? Fata se simtea...vampirica? o.O
veghendu-le -> veghindu-le - probabil greseala de tastare
"dezlipea geana" - stii care a fost reactia mea cand am citit asta? -> WTF? o.O Cum ziceam, oi fi eu mai parelela cu lumea si cu expresiile, dar asta nu cred ca exista...
"dezlipea geana, apoi isi freca..." - ca ai folosit timpuri diferite, si nu suna bine
"aia ii era intentia" -> suna mai frumos "aceea ii era intentia"
reflezele -> reflexe - greseala de tastare
Cobora mai jos -> adica poate sa coboare si mai sus, nu?
toate incheieturile...toate temerile -> din nou repetitie
inpinse -> te rog, spune-mi ca e greseala de tastare! O_O
"nu contenea sa se miste, doar il privea cu uimire." -> "nu contenea sa se miste" inseamna "nu inceta sa se miste", deci cum adica "nu inceta sa se miste, doar il privea cu uimire" ?
maragritarele -> aici chiar ai ai transformat total cuvantul :))
Si ti-am mai spus sa nu mai scrii actiunea dupa spusele personajului, pt ca se intelege ca el spune asta >.>

Cam astea au fost greselile, eu nu am gasit ma multe. Ehm, sper ca nu ma consideri scorpie dupa comm-ul de azi :D A, si thnx for the rep ^_^

See ya' with the next cap

:bye:
[Imagine: thekillers.png]

Răspunsuri în acest subiect
Amor si Spirit - de Flash - 29-01-2009, 09:33 PM
RE: Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku) - de maara_chan - 29-01-2009, 09:46 PM
RE: Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku) - de BlueGum - 08-02-2009, 01:02 PM
RE: Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku) - de Ely-chin - 21-02-2009, 03:35 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Spirit Crisis Nekirus 55 20.258 11-05-2013, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Nekirus
  En nombre del amor Love Girlls 5 4.314 05-01-2011, 01:51 AM
Ultimul răspuns: Vero
  De la sangre y mi vida (El amor de un vampiro) Crazy Person 2 2.675 28-02-2010, 12:27 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)