Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura)

Bine, bine am inteles.Il voi continua...
In tabara...

Deja timpul trecuse.Cele doua familii se intorsesera din excursia lor.
Acum era seara de dinaintea plecarii in tabara.Sakura misuna ca o furnicuta prin toata camera sa cautandu-si haine potrivite pentru a-si face bagajul.Camera era intoarsa cu susul in jos la cat de mult umblase fata prin dulapuri.
Cautand fara incetare o anume fusta, din dulap, ii cazu o fotografie.O lua in mana si se aseza pe pat uitandu-se atent la ea.Pe atunci avea doar sapte ani.Era in poza cu un anume baiat de aceeasi varsta cu ea.Isi amintea ca si cum ar fi fost ieri:
~FlashBack~
-Hei, Sakura-chan, vrei sa vii sa ne jucam in padure?spuse un baiat cu parul negru ca taciunele si ochii verzi de aceeasi culoare cu cei ai Sakurei.
-Desigur Ichi-kun!exclama fericita rozalia.
Ichi era singurul ei prieten pana atunci cand venea vorba de baieti.Era verisorul ei si se intelegeau foarte bine.Fata il iubea mai mult decat ca pe un verisor iar sentimentul era reciproc.
~End FlashBack~
"Ce n-as da...ce n-as da sa nu fi plecat.Oare ce mai face?Oare ma mai tine minte?Trebuia eu sa ma mut aici!Daca ramaneam acolo...el era inca impreuna cu mine iar eu nu mai sufeream din cauza lui Sasuke."
Gandea rozalia in timp ce o lacrima de cristal evadase din ochii ei de smarald.Lua poza si o puse pe raftul de deasupra patului ei.
Se reapuca sa isi faca bagajul, insa nu mai misuna ata de rapida ca inaite prin casa.Mergea cu pasi marunti de la un dulap la altul tot amintindu-si de trecut.Intr-un final bagajul era gata.Fata trebuia doar sa-si alega imbracamintea pentru a doua zi.Isi alse o fusta rosie ,scurta, si un maieu tot rosu, mulat, care-i scotea in evidenta formele corpului perfecte.Niste sandale, tot rosii, si le puse laga locul unde-si asezase hainele apoi se culaca.
Alarma telefonului incepu sa sune din ce in ceb mai tare.Fat sari din pat ca si arsa.Telefonul o trezise din vis si se parea ca fusese un cosmar.Era foarte obosita.Se culcase la ora 22:45 iar acum era 5:55.Trebuia sa se imbrace pentru ca nu voia sa intarzie.
Nu lua micul de jun ci isi lua la revedere de la parintii si de la sora ei se grabi pentru a ajunge la scoala.Acolo erau toti.Aproape toti pentru ca , surpriza, Ino nu era.Bucuria era mare pentru aproape toti, cand in fata scolii aparu ea.Era total...ciudata.
"Nu ca nu ar fii stupida in viata de zi cu zi insa acum este chiar..."
Soarele ardea cu putere iar elevii mureau de cald, insa "Miss Pisaloaga Anului" era imbracata intr-o pereche de blugi si o bluza rosie cu maneca lunga de la "Armani".
-Hey ,Ino, bnuiam eu ca esti pe invers dar nici chiar asa!spunea Naruto razand.
Cu toate tachinarile la adresa lui Ino au reusit sa plece.Sakura statea cu Temari e penultima bancheta din spate.In spatele lor era un adevarat razboi.Naruto, Neji, Gaara si Sasuke jucau carti, iar cand Naruto pierdea stia toata lumea.
-Ceee?!Este imposibil!Sasuke triseaza!Ascunde carti in maneca!sarea Naruto ca ars.
-Pot sa joc si eu baieti?intreba Temari intorcandu-se catre ei impreuna cu Sakura.
-Bine.Vei juca impreuna cu mine.spuse Gaara nepasator.
-Iar Sakura va juca impreuna cu mine, nu-i asa?spuse Naruto facand niste ochi de catelus.
Sakura fu de acord iar Sasuke si Neji ramasesera doar sa priveasca.Neji se uita insistent la TenTen.
Dupa doua jocuri, Sakura observa ceea ce facea Neji.
-O placi nu-i asa?intreba rozalia.
-Hm?Ce vrei sa spui?se scuza Hyuga.
-Atunci de ce te uiti asa la ea.intreba fata provocatoare.
-Scuteste-ma.spuse Neji nepasator.
Era ora sapte P.M.Copii erau plictisiti de moarte.Intr-un final ajunsi acolo, Kakashi facu impartirea in camere...:
-Deci:pentru ca sunteti cinci fete iar o camera este de patru, am hotarat ca Sakura sa dorma singura in camera.La fel se va intampla la baieti pentru ca sunteti noua.Sasuke va dormi singur intr-o camera iar ceilalti va veti imparti.
"Nici macar nu stiu ce sa fac.Sa ma bucur, sa-mi fie indiferent sau sa fiu trist?"gandea Sasuke.
Sakurei nici macar nu-i pasa.Se tot gandea la trecut.Acesta nu-i dadea pace.
Luara masa si mersera diecare in camera lui.
De dimineata copii se trezira si luara micul de jun.Cand intrara in sala de mese, Sakura ramase amutita in fata unui bait.De altfel si acel baiat ramsese surprins la vederea fetei.
Sasuke putea citi pe chipul Sakurei ca acel baiat are o legatura cu ea si probail simte ceva pentru el.Era nemultumit si voia sa afle cat mai multe despre acel baiat.
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Annya - 21-02-2009, 12:30 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 07-03-2009, 03:12 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 13-03-2009, 10:39 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 17-03-2009, 05:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.828 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.496 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Dragoste de adolescent brunetzika_rebela 37 28.473 09-09-2010, 11:29 AM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.967 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.393 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.731 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.616 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  Iubire de adolescent shiro 0 6.300 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.386 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.562 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
19 Vizitator(i)