Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Me too >_>

Hahaha ai facut o criza de nervi pentru nimic. dragutze poze
Am sa comentez doar doua dintre ele, pentru ca la colorat se pricepe oricine.
Prima poza:
Mainile chiar daca sunt ele cum or fi, sunt strambe. Ei bn uita-te la antebrat, ca e mai umflat decat trebuie. De la cot mana se subtiaza , chiar daca in poza era facut asa in desenul tau se vede urat.Apoi uita-te putin la pantaloni, chiar si asa ar trebui sa se faca diferenta intre ei si picior, dar la tine zici ca sunt lipiti. Apoi la posterior( nu's indiscreta) fundul ei pare o paine. 21 adik ii lipsesc cutele pe care ar fi trebuit sa i le faci tu. Imi plac mult ochii, sunt chiar dragutzi si parul la fel. Desenata pare mai draguta, dar la fel, nu-mi plac aceleasi chestii. Oricum am vazut ca desenzi uniform, nu dai cu , creionul in toate partile.

A treia poza:
Ei bn o sa incep prin, unde's umbrele?
Gura tipului se vede oribil. Zici ca e o rosie incolora. Apoi tot la tip, ii lipseste partea deapta a piciorului. Adica ma refer ca soldul l-ai delimitat, unde e piciorul? sau purta fusta? Vorbind de sold, e cam... ciudat. Zici ca e in valuri. @_@ cred ca mai bine inversai trupurile celor doi, zici ca ala de fata e de baiat si invers. Ochii ei par...adica nu-mi inspira nimic. Coloreaza-i putin cu negru nush. Apoi parul nu e terminat la schita. Ai locuri in care firele nu se termina. Mana zici ca e de lemn, intepenita si grasa. Apoi umbrele sa nu uiti de ele. Oricum imi plac buzele ei. Sunt chiar nice. :X
Cand ai desenat am vazut ca ai delimitat piciorul, dar s-a vazu urat. Acolo nu mi-a placut parul la tip. Zici ca sunt niste carnati vopsiti.

Eh, sper ca nu am fost prea dura si ca am ajuns la standardele tale, si poate iti trece si supararea cu ocazia asta
Kisu my kido pupic

Răspunsuri în acest subiect
Me too >_> - de Kido - 19-02-2009, 11:23 PM
RE: Me too >_> - de Lye - 19-02-2009, 11:29 PM
RE: Me too >_> - de Kali?! - 19-02-2009, 11:40 PM
RE: Me too >_> - de Ryuu - 19-02-2009, 11:54 PM
RE: Me too >_> - de Storymaker - 20-02-2009, 09:27 AM
RE: Me too >_> - de Teh - 20-02-2009, 07:47 PM
RE: Me too >_> - de CorinuTzZa - 21-02-2009, 01:19 AM
RE: Me too >_> - de Mitsukai Yoru - 21-02-2009, 02:47 AM
RE: Me too >_> - de Apathy - 22-02-2009, 12:02 AM
RE: Me too >_> - de Kazuki - 27-02-2009, 10:51 PM