Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura)

Am revenit....
O noua incercare si renunt!

Trecusera doua zile de cand cele doua familii erau in asa-zisa lor excursie.Noaptea se asternuse iar parintii adolescentilor discutau lucruri de-ale lor in bucatarie.Copiii in schimb, erau in living.
-Ma duc sa-mi aduc pachetul de carti.spuse rozalia cu zambetul pe buze.
-Iar eu sa-mi iau telefonul.spuse Sasuke scurt.
Bine inteles acesta era doar un motiv pentru a o prinde singura pe Sakura.Dupa ce aceasta intra in camera ei, Sasuke se prefacu (,) ca intra si el insa doar o pandea pe fata.Cand ea iesi acesta o prinse de mana si o intoarse cu fata spre el.Isi incepu vesnicul text pentru a-l ierta insa Sakura nu-l lasa sa termine:
-Am spus nu!Care parte din n si u nu intelegi?spunea aceasta frustrata smucindu-si mainile din bratele lui puternice si coborand in graba scarile.
Kikio si Itachi nici macar nu banuiau ce se intampla intre cei doi.Kikio credea ca Sakura s-a acomodat cu ideea iar Itachi ca Sasuke deja se convinsese si revenise la ideea lui: ca fetele sunt niste fiinte insipide.Insa nu era asa.
S-au jucat si au ras iar Sakura nu a dat vreun semn de tristete sau frustrare.Plecara apoi in camerele lor pentru a se culca deoarece era deja o ora foarte tarzie.Sasuke iesise pe balconul camerei lui, sprijinindu-se de pervazul geamului.Studia stelele gandindu-se...
"Eu imi dau toata silinta sa ma ierte si sufar cand imi spune ca "nu" , iar ea rade si se distreaza.Nici macar nu cred ca-i pasa de ceea ce s-a intamplat sau ceea ce simt.Am fost un prost sa cred ca o fata ar putea sa ma iubeasca si sa mai si cad in plasa uneia!De acum in colo nu imi voi mai cere nici un fel de scuze!"hotari Sasuke in mintea lui.
Insa nici macar nu stia cat de greu ii va fi sa nu o bage macar in seama.Se culca calmat cat de cat.
In camera rozaliei era intuneric.Nici o miscare nu se auzea.Doar lumina lunii reusea sa-i lumineze fata adolescentei care statea pe balcon.Si ea era adancita in ganduri poate mai mult decat Sasuke...
"Poate ca am cam exagerat cu asta.Se roaga de mine de ceva timp.Cred ca ar trebui sa-l...o stai!In tot timpul acesta am reusit sa...off gata Sakura!Trebuie sa dormi!"
Sakura adormi si ea, ce-i drept cam greu, insa adormi.
Dimineata veni si ea repede.Sakura se trezise prima, semn ca nu prea dormise bine.Era ora 8:40 A.M.Se schimba cu o pereche de pantaloni scurti albi si isi lua un maieu cu buricul gol de aceeasi culoare.
Cobori la bucatarie si zari o scrisoae pe masa:
"Dragi copii,
A trebuit sa plecam la o mica (,) conferinta.Ne vom intoarce in seara aceasta insa nu prea devreme.Va veti descurca.Suntem siguri."
Sakura intelesese ceea ce voia sa spuna scrisoare.Nici nu era greu.Parintii ei erau plecati in delegatii mai mereu.
Isi pregati micul de jun si incepu sa asculte muzica la casti.Dupa cateva minute, in pragul usii se ivi Sasuke.Rozalia vazandu-l pleca fara sa mai spuna nimic.Brunetul se uita cu coada ochiului dupa fata insa nu gesticula nimic.
"Nu uita Sasuke!Ce ti-ai propus azi-dimineata!"
~FlashBack~

Brunetul se trezise de ceva vreme.Se imbracase si era gata sa coboare pentru a lua micul de jun, insa simtea ca are nevoie de un plan:
"Ce tot gandesc?Eu o...o...o iubesc pe fata aia!gandea Sasuke.Hm...mi-ar trebui un plan...s-o cuceresc...din nou.Dar care?Hmm....nu ii voi da satisfactie.Nu cred eu ca are sufletul asa de inghetat incat sa nu...simta ceva."
Isi sfarsi Sasuke gandul si cobori scarile pentru a lua micul de jun.
~End FlashBack~

"Hmm...nu si-a mai cerut scuze.Ciudat."isi spunea rozalia suspicioasa.
Ramase in camera ei ascultand muzica.Isi dadu castile jos pentru a-si putea limpezi gandurile mai bine, cand o bataie se auzi in usa.
-Cine este?intreba Sakura putin frustrata ca cineva ii intrerupea sirul gandurilor.
-Eu.spuse Sasuke calm.
-C-ce este?ii raspunse acesta cu un ton pe care brunetul nu-l mai auzise demult.
-Pai...
Sasuke isi pleca fata catre pamant.Nu stia daca sa-si mai ceara scuze inca o data sau sa-si urmze planul.Alese planul si ii spuse rozaliei:
-M-a sunat Gaara.Mi-a zis ca el si Temari sunt aici si ne-au invitat pe la ei.
-Bine.Am sa vin.spuse rozalia indreptadu-se catre locul unde se aflau slapii ei albi.
Sasuke era uimit de raspunsul fetei.In special de tonul acesteia.Pana cum singurele cuvinte pe care le spuse erau: "Nu te voi ierta!" si erau spuse pe un ton destul dse iritat.Acum se pare ca schimbase tonul si cuvintele.
Cei doi mersera catre casa indicata de Gaara prin telefonul lui Sasuke, fara sa vorbeasca vreunul.
Cand ajunsera acolo, Sasuke merse in camera lui Gaara iar Sakura in camera lui Temari.
-Hinata mi-a zis ca a vorbit cu doamna profesoara Kurenai si ca i-a spus directoarea ca ar vrea ca noi sa compunem un nou cantec!Si sa fie un fel de piesa de debut!Sau pur si simplu...pentru noi.spunea Temari fericita.
-Ai drepatate si chiar cred ca ar fi foarte tare!exclama rozalia.
Cele doua fete se apucara de treaba.
Urma sa fie un cantec lent, dupa ideea Sakurei.Poate ca voia sa-si si exprime tristetea prin acel cantec insa...vom afla:D
P.S. Si sa-mi ziceti si mie dak merita sa-l mai continui.
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Annya - 20-02-2009, 10:43 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 07-03-2009, 03:12 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 13-03-2009, 10:39 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 17-03-2009, 05:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.827 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.496 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Dragoste de adolescent brunetzika_rebela 37 28.472 09-09-2010, 11:29 AM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.967 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.393 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.731 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.616 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  Iubire de adolescent shiro 0 6.299 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.386 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.562 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)