Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Me too >_>

So pentru ca am spus ca o sa o fac am trecut si eu pe la acest topic ^^ pentru a critica " dur " sau pentru a incerca sa fac asta ( well u know, dar nu cred ca o sa imi reuseasca -.-' ) In principal desenele tale arata extraordinar . Adica, sunt foarte bine lucrate si sunt reusite ( spun asta pentru ca eu nu ma pricep in a desenat ) Dar cum am zis si ceva de critica. SA incerc si asta.
Prima lucrare -> sa vedem sakura necolorata. Aici parca mai aveai ceva de lucrat ( progres ce se vede in poza colorata ). Imi place , dar ochii ii ies prea tare in evidenta ceea ce nu ii da un aspect la fel ca si a lucrarii colorate. Cred ca puteai sa incerci sa ii lasi doar in creionul intial ( adica doar cu cel cu care ai facut toata lucrarea ) si sa nu fi pus verdele doar la lucrarea necolorata. Ar fi aratat mai bine asa ( cred )
A doua lucrare -> hmm aceasta imi place mult mai mult pentru ca acum ochii verzi se pot asocia cu celelalte culori ale personajului desenat ( respectiv sakura ) .Ma holbez la lucrarea asta si nu stiu ce as putea critica.. Hmm bine o sa mentionez mana desenata imi pare ca acel deget nu este la locul lui . Adica poate ar fi trebuit sa incerci sa il faci oleaca altfel sa iasa mai bine. Dar din cate am inteles asa era in poza .Oricum la aceasta lucrare as putea specifica doar acest lucru, mana aceea nu se potriveste si ii da un alt aspect imaginii. Poate ar fi trebuit sa mai lucrezi la ea.
A 3 a lucrare -> Nimic de comentat,nimic de criticat. Oh My God ti-a iesit foarte bine. Adica nu stiu ce as putea critica la aceasta lucrare?Exista asa ceva? Nu prea cred. Ti-a iesit extraordinar de bine . Ceea ce se vede si mai bine in varianta colorata. Hmm nu stiu cum reusesti dar este foarte draguta lucrarea aceasta.
Cea de-a 4 lucrare,varianta a 3a colorata. Imi place foarte mult. Este chiar mai reusita decat lucrarea doar in creion. Ti-a iesit splendid si ai reusit sa accentuezi atat de tare sentimentele acelor doua personaje pe care le-ai trecut pe hartie prin desen. GEnial
Lucrarile tale sunt formidabile,am incercat sa critic dar cred ca nu pot face asa ceva. Desenezi grozav,si succes in continuare. Sa mai pui si alte lucrari./
Ja :bye:

Răspunsuri în acest subiect
Me too >_> - de Kido - 19-02-2009, 11:23 PM
RE: Me too >_> - de Lye - 19-02-2009, 11:29 PM
RE: Me too >_> - de Kali?! - 19-02-2009, 11:40 PM
RE: Me too >_> - de Ryuu - 19-02-2009, 11:54 PM
RE: Me too >_> - de Storymaker - 20-02-2009, 09:27 AM
RE: Me too >_> - de Teh - 20-02-2009, 07:47 PM
RE: Me too >_> - de CorinuTzZa - 21-02-2009, 01:19 AM
RE: Me too >_> - de Mitsukai Yoru - 21-02-2009, 02:47 AM
RE: Me too >_> - de Apathy - 22-02-2009, 12:02 AM
RE: Me too >_> - de Kazuki - 27-02-2009, 10:51 PM