Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amor si Spirit

Vai de mine! Sunt a 3-a! :( Baka me >.<

Bine, hai sa te iau cu greselile :D :

"un barbat statea...intreba barbatul..." -> ehm, cred ca mergea sa spui "acesta" a 2-a oara
"-Kallos mie nu imi este foame." -> virgula dupa "Kallos" ca-i strigare :D
"nu vroia" -> nu voia
"necunoscuta extrem de periculoasa" -> virgula sau "si" dupa "necunoscuta"
"-Si Kisame, vrei sa ne antrenam impreuna? Kisame ii arunca o privire lui Itachi, apoi da din cap..." -> ehm, dupa ce ai terminat intrebarea, trebuiai sa dai enter, ca altfel se intelege ca Marra continua sa vorbeasca + ca ai spus "da" care e la prezent, iar restul capitolului e la trecut...si "arunca" e la trecut, nu?
"Itachi-sempai" -> In romaneste e regula ca inainte de "p" sa se puna "m", insa la japonezi nu e. Si aici tu scrii la fel cum se scrie in japoneza, nu? Ca altfel ai scrie "Itaci". So, e Itachi-senpai
"Roscata ramasa singura, zambi usor..." -> mi se pare ca suna mai bine "Ramasa singura, roscata zambi usor..."
"Apoi o ceata densa ii aparu in fata ochilor, cazand pe jos." -> se intelege ca ceata aparu, si apoi tot ea cazu pe jos :))
"-Marra da-mi mana. Marra vreau sa-mi dai mana!" -> la fel, dupa "Marra" e virgula, ca e strigare
"Itachi o apuca de mana, cu o viteza incredibila..." -> ao scapat un "si" ianinte de "cu"
"Fata lesina, amenintata de durerea provocata" -> cred ca ai vrut sa spui "ametita" :))
"Itachi o lua cu el, nevrand sa-si lase sentimentele sa iasa." -> sa nu te superi pe mine, dar enuntul asta suna groaznic -__-'
"...afirmand si el cat este de frumoasa." -> da' cine mai afirmase pana atunci? O_O Sau sunt eu chioara?
"O fetita cu doi ochi stralucitori si expresivi, buzele trandafirii si cu un parfum incredibil." -> unde e predicatul aici? O_O Cred ca ai scapat un "intreba" inainte de "o fetita", nu?
anbu -> ANBU ca e prescurtare de la alea 4 cuvinte
"ii navaleau mintea" -> cred ca ai vrut sa spui "ii navaleau in minte"

Yey! Finish!
Acuma nu te supara pe mine, dar ziceai ca eu am probleme cu virgulele >.<
Ehm, lasand asta, nice cap, dar sa stii ca ai trecut cam repede de la Itachi si Marra la Sasuke si Sakura. But nevermind! Si sa stii ca nu scurt O_O (cel putin in comparatie cu ale mele >.<)

Eh, cam asta a fost...Mai esti in viata? :)) Sper ca da
Abia astept nextu'! (cand poate o sa reusesc sa fiu prima, damn it! >.<) Si nu uita ca raman o cititoare fidela ^_^
:bye:
[Imagine: thekillers.png]

Răspunsuri în acest subiect
Amor si Spirit - de Flash - 29-01-2009, 09:33 PM
RE: Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku) - de maara_chan - 29-01-2009, 09:46 PM
RE: Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku) - de BlueGum - 08-02-2009, 01:02 PM
RE: Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku) - de Ely-chin - 18-02-2009, 04:12 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Spirit Crisis Nekirus 55 20.258 11-05-2013, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Nekirus
  En nombre del amor Love Girlls 5 4.314 05-01-2011, 01:51 AM
Ultimul răspuns: Vero
  De la sangre y mi vida (El amor de un vampiro) Crazy Person 2 2.675 28-02-2010, 12:27 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)