Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

the girl with the really big backpack has arrived!

man you guys are curious~!
Nu prea citesc manga, pentru ca ma dor ochii cand citesc la monitor si nu am bani ca sa-mi cumpar volumele. Desi acum un an sau doi, mi-am strans alocatia si la sfarsitul anului, mi-am cumparat vreo 7-8 volume. Mi-am speriat cele doua colege de clasa care imi sunt si bune prietene, cand am trantit teancul de manga pe banca. they were like: "O_o' f**k you, arinin! that's why you didn't have money to go the coffee shop?"
nee...kido, in ce clasa e colega ta? daca e a noua sau a zecea inseamna ca deja suntem prietene...dar daca e a douasprezecea, sunt mari sansele sa ne punem cutitul la gat una alteia. i don't like my senpai-s >.>'
Cat despre animezup, i googled it! Vorbeam cu o prietena de pe un forum mai vechi si imi spunea "you were so fucking popular on animeotaku and mise...how come you don't activate on anything now?" si mi-am zis ca e cazul sa ma inscriu pe un forum ca sa-mi mai micsorez timpul liber. and i googled "forum de anime" si am gasit animezup. simplu, nu?
anything else?

Răspunsuri în acest subiect
the girl with the really big backpack has arrived! - de Arinin - 15-02-2009, 08:43 PM
Re: - de Zuppy - 15-02-2009, 08:43 PM
RE: the girl with the really big backpack has arrived! - de Arinin - 17-02-2009, 12:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  It is nice to meet girl in park, but it is better to park meat in girl. Deadpool 6 4.804 19-05-2014, 10:47 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  ჯŁεttεჯ arrived!! Yun. 5 2.539 28-07-2010, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kashim
  The original copy arrived originalcopy 4 3.040 18-08-2008, 02:31 PM
Ultimul răspuns: originalcopy

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)