Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura)

Poi am venit si cu urmatorul capitol....

O excursie, un infern(partea I)...

Rozalia abea reusi sa se trezeasca.intinse mana pe noptiera unde era asezat telefonul insa reusi doar sa-l darame.Acesta cazu intre noptiera si pat.
-Perfect!Cum il mai scot?se intreba Sakura somnoroasa.
Se duse mai intai la baie, apoi se imbraca si incepu sa incerce sa isi recupereze telefonul.Cand vazu mesajul nu reactiona insa cand citi ultimul cuvant ramasese pe ganduri...
"Sakura, sunt dirigintele tau.Vreau sa te anunt ca data taberei din aceasta vara s-a schimbat.Nu vom mai merge pe 25 ci pe 5 iulie.Am vorbt cu toti elevii insa nu am gasit un singur numar de telefon.Te rog anunta-l tu pe Sasuke."
-Ce mai zi...isi spuse Sakura si incepu sa se gandeasca (,) cum sa-l anunte pe Sasuke.
-Nici nu ma gandesc sa vorbesc cu el.Dar cum sa...hmm...o sa-i dau un mesaj.spuse rozalia si isi lua telefonul.
La casa Uchiha, cand Sasuke vazuse ca are un mesaj de la Sakura era foarte agitat.Dupa ce vazu ceea ce scria in mesaj rasufla trist.Cobori scarile cu telefonul in mana.
Acolo se parea ca mama lui vorbea cu cineva de o excursie.Dupa ce termina de vorbit Sasuke o intreba pe mama lui:
-Cu cine ai vorbit?intreba brunetul dubios.
-Cu mama colegei tale, Sakura.Vom merge intr-o excursie impreuna cu familia ei.
Cand auzise acest lucru, in inma lui Sasuke se simtea un sentiment de bucurie.
"Bun!O sa am ocazia sa imi cer scuze si sper sa ma si ierte."gandea brunetul.
Insa cand Sakura afla vestea nu avu aceeasi reactie ca a lui Sasuke.
"Ce?!Imposibil!Nuuuuu!Planul meu se duce de rapa!Daca voi sta o saptamana cu el in aceeasi casa voi ceda!Si asa mi-a fost greu sa rezist la scoala!"isi spunea alarmata rozalia.
-Vom pleca petse doua zile si vom sta o saptamana.spuse hotarata mama Sakurei.
-Si unde vom sta?intreba Sakura vrand sa stie cat mai multe detalii.
-Am pus ambele familii bani si vom sta la o vila foarte doatata cu sase dormitoare.Cred ca stiti cum vom dormi deci nu va fi vreo problema.spuse calm tatal Sakurei.
Sakura pleca spre camera ei urmata indeaprope de Kikio.
-Ce tare!spunea sora rozaliei incantata.Hei Sakura dar, ce ai patit?
-Tu realizezi ca voi sta o saptamana impreuna cu Sasuke in aceeasi casa?
-Asa si?Ce-i cu asta?
-Planul meu este mort la propriu!spuse Sakura nervoasa.
-Pai...hai s-o luam altfel.De cate ori a vrut sa se impace cu tine?Adica de cate ori si-a cerut scuze?
-De unde vrei sa stiu eu?Ce, crezi ca tin in calendar toate datile in care mi-a cerut scuze?
-Deci sa inteleg ca de multe ori?spuse Kikio ridicand din spranceana.
-Cam asa ceva.spuse rozalia.
-Pai si atunci, nu ti-a dovedit destul ca numai pe tine te iubeste?Eu cred, sincer, ca da.
Adoua zi sosise repede iar in casa Sakurei era mare agitatie.
-Off...unde-mi sunt pantalonii aia?Doamne!Cred ca nu mi-ar ajunge nici o luna sa-mi fac bagajul.spunea Sakura frustrata.
In sfarsit rozalia isi gasi toate hainele necesare excursiei, isi pregati hainele pentru a doua zi si o suna pe Temari.Vorbi cu ea vreo jumatate ora apoi pleca pentru a lua cina.
Se uita apoi la un film cu sora ei si se culca destul de devreme pentru ca in urmatoarea zi urmau sa se trezeasca la o ora destul de matinala.
Dimineata, cand au vrut sa plece, Kikio spuse ca vrea sa merga in masina cu Itachi bine inteles intentionat pentru a-i impaca pe Sakura si Sasuke.
Drumul durase cinci ore si totusi Sakura nu scoase niciun cuvant.Nu voia sa vorbeasca cu el.Planul ei era destul de bine intocmit incat sa nu esueze si ii trebuiau cateva sacrificii pentru a-l indeplini.
Vila avea doua etaje.La parter erau Bucataria si livingul, la etajul unu patru dormitoare iar la etajul doi doar doua.
Au hotarat ca Sakura si Sasuke sa doarma la etajul doi iar ceilalti la etajul unu.Sakura era iritata din aceasta cauza insa nu lasa sa se vada.
"Perfect!Si mai bine!"gandea rozalia in timp ce urca scarile cu geamantanul in mana.
"Si mai bine.Nu o sa ma vada sau auda nimeni.'gandea Sasuke fericit.
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Annya - 15-02-2009, 05:28 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 07-03-2009, 03:12 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 13-03-2009, 10:39 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 17-03-2009, 05:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.992 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.561 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Dragoste de adolescent brunetzika_rebela 37 29.391 09-09-2010, 11:29 AM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 3.069 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.576 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.965 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.852 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  Iubire de adolescent shiro 0 6.369 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.573 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 16.015 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)