Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tristete sau fericire(inspirat din naruto)

Timp de o ora au mers prin padure pana cand au ajuns in Satul Konoha. S-au indreptat catre spital pentru asi ingriji ranile mai ales ale Sakurei. Ale ei erau mai adanci,apoi s-au indreptat ficare spre casele lor. Odata ajunsa acasa Sakura sa dus sus si si-a facut un dus apoi isi alesese din dulap niste blugi albastri si un maieu rosu mulat si in picioare purta niste adidasi negri. Niate zgomote se auzeau din camera de oaspeti. Calma aceasta se indrepta spre camera si deschise usa. Acolo se afla o fetita mica cu parul roz lung , cu ochi la fel ca parul. Semana cu un inger. Sakura a ramas fara cuvinte, nu credea ca mai este in viata dupa aceea explozie puternica. Fetita era imbracata intro rochita alba pana la genunchi, parul il purta prins intr-o coada su o pambilca alba si in picioare purta niste pantofiori de aceiasi culoare cu rochita. Sakura se apropia de fetita si se aseza in genunchi in fata ei.
-Ce faci aici Shina? intreba Sakura.
-A..a..am venit la tine. Nu mai vreau sa stau singura. Dupa ce ai plecat m-au gasit niste oamnei si au avut grija de mine pana acum. spunand toate astea fetitei i-a aparut o lacrima in ochi.
-Gata nu mai plange. Imi pare rau ca te-am lasat acolo dar eram prea mica ca sa am grija si de tine. Sakura a luato in brate pe micuta so eu ramas asa ceva vreme.
Sakura avea noroc, avea toata ziua libera. Dar ea vroia sa se antreneze.
-Imi pare rau dar trebe sa plec sa ma antrenez.
-Vreau sa vin si eu. Am invatat sa hac ceva si trebuie sa iti arat si tie.
-Bine dar trbe sa te schimbi. Ma duc sa ma schimb si eu.
Sakura se intoarse la ea in camera isi puse niste pantaloni scurti negri si pe deasupra un accesoriu alb si o pereche de tenesi lungi pana la genunchi. Acoborat jos in sufragerie unde o astepta Shina. Aceasta era imbracata intro rochita scurta nearga cu mici modele roz si niste colanti roz iar in picioare purta o pereche de adidasi de aceiasi culoare cu rochia, parul il avea prins intr-o coada cu o pamblica neagra. Fetita ii intinse mana Sakurei apoi plecara spre locul de antrenament al adolescentei. Odata ajunse acolo Shina sa intreptat pre o piatra mare, a facut niste semne cu mana si cand a suflat a iesit o mingie mare de foc care a transformat stanca in praf si pulbere. Sakura ramase putin pe ganduri , acel jutsu il mai vazuse undeva.
"La Saske! El a mai facut jutsu asta de cateva ori la antenamente , dar de unde stie Shina de el? hmm...."
<Poate la invatat de la el!>
"Nu are cum.." Dar rozalia fu trezita la realitate de strigatul fetitei.
-Sakuraaa ti-a placut?
-Da , dar de unde il sti?
-Pai cand am venit la tine am trecut pe aici si am vazut cum un baiat brunet a facut asta si vroiam si eu asa ca am incerat.
Sakura a ramas fara cuvinte. Nu credea ca poate face asta dar, era fericita ca stia un jutsu cu care se poate apara de inamici in caz ca ea nu este prin preajma. Sakura sa dus putin mai incolo sa se antreneze pentru a nu o lovi pe Shina , intre timp aceasta statea si o privea pe rozalie cum se antrena. Sa ridicat de jos si sa dus la o piatra si a inceput sa de-a cu pumni in ea cat de tare putea. Cand simtea ca nu mai poate a dat cu pumnu atat de tare incat a sparto. Sakura a vazut asta si a fugit repede la ea si a prinso inainte de a se prabusi la pamant. Aceasta adormi in bratele rozaliei. Aceasta a dus-o acasa si a puso la ea in pat. Sakura a coborat jos in sufragerie si a dat drumu la televizor. Nu dupa mult timp cineva a batut la usa. Era Hinata care venise in vizita la Sakura , se plictisise sa stea cu Neji acasa. Intre timp in camera Shinei era o liniste ferfecata pana cand aceasta se scula.
-Mmm....unde sunt? Sunt inapoi acasa dar, unde este Sakura? micuta rozalie sa dat jos din pat , sa schimbat de hainele murade si a coborat jos in sufragerie unde le vazu pe cele doua fete vorbind.
-Sakura..zise Shina timida.
-Shina te-ai trezit! Esti bine? Aceasta este Hinata ce-a mai buna prietena a mea.
-Buna Shina. zice Hinata si ia umpic timida.
-Buna. Sakura ma simt bine, si de duce si se aseza langa Hinata pe canapea.
-Vreti ceva de baut? intreba Sakura politicoasa.
-Da. Eu vreau un suc de portocale.zice Shina.
-Si eu la fel Sakura. zice Hinata zambind.
Sakura sa dus la bucatarie si a pregatit sucurile. Cand s-a intors a vazuto pe Shina ca se juca cu Hinata.
-Aici sunt sucurile.
-Sakura zimi si mie cine este Shina.
-Ei bine...ea este ...sora mea vitrega.zice Sakura lasand capul in jos.
-Ce? Tu glumesti? Nu poate fi sora ta! zice Hinata socata.
-Paii poate. Dupa nasterea mea mama a murit. la varsta de 6 ani tata a gasit pe alta si asa sa nascut Shina dar, a fost o greseala. Tata stia ca armata lui Orochimaru era pe drum , nu i-a pasat de asta el isi dorea sa am o sora. Dupa ce sa nascut a fost prea tarziu , tata mi-a dato mie sa fug cu ea de cand era bebelus dar undeva in padure am scapato fara sa imi dau seama asa ca am alergat in continuare. In spatele meu casa mea si padurea luasera foc in urma exploziei. De atunci nu am mai vazuto niciodata pe Shina pana acum.
-Uau imi pare rau pentru voi doua. Sa fiti despartite atata timp. Dar tot nu inteleg ceva.
-Ce e? intreba Sakura.
-Paiii la nastere am vazuto bine si era singura fata care mirosea a parfum de trandafir. Mi-am dat seama ca este Sakura pentru ca trandafiru este floarea preferata a ei. spune Shina.
-Asta cam asa e. spune Sakura chicotind. Hai mai bine sa iesim afara si sa ne plimbam.
Zis si facut. Fete au iesit afara sa se plimbe. Shina vroia sa se joace asa ca au duso in parc sa se de-a in leagan. In timp ce Shina se juca prin parculet Sakura si Hinata se dadeau in leagan si discutau diferite lucruri. Nu dupa mult timp au aparut si Naruto cu Sasuke. Dar nu se certau , Sakura a ramas fara cuvinte apoi i-a salutat. Acestia la randu lor au facut la fel. Naruto nu sa putut abtine asa ca sa dus sa se joace cu Shina. Toata acea zi a fost placuta mai ales pentru Shina.

Răspunsuri în acest subiect
Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 23-11-2008, 09:10 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 25-11-2008, 10:51 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-11-2008, 11:32 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 18-12-2008, 10:42 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 20-12-2008, 03:59 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-12-2008, 10:26 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 30-12-2008, 11:11 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 03-02-2009, 10:48 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 05-02-2009, 09:16 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 06-02-2009, 11:07 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 14-02-2009, 05:50 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-02-2009, 11:35 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 13-03-2009, 02:40 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 15-03-2009, 12:14 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-04-2009, 10:36 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 04-04-2009, 10:11 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 05-04-2009, 10:32 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 06-04-2009, 11:41 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 12-04-2009, 05:21 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 13-04-2009, 09:58 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de Vizitator - 14-04-2009, 04:21 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 17-04-2009, 10:34 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 25-04-2009, 10:42 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 01-05-2009, 12:03 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-05-2009, 11:26 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de DaRk_Sakura_AnGeL - 10-05-2009, 09:05 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 08-06-2009, 12:04 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de Uchiha_Sakura92 - 03-07-2009, 11:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Un pas spre fericire Dimasika 7 6.085 11-06-2013, 06:26 AM
Ultimul răspuns: Dimasika
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.011 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  O nouă È™ansă la fericire Leontina 48 17.209 27-02-2012, 08:11 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Merit fericire Katniss 19 10.182 26-02-2012, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  Cheia dragostei[inspirat din Gravitation] starnight 38 26.833 30-08-2010, 10:30 AM
Ultimul răspuns: Bloom.
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.594 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Fericire si Tristete Bad Blood. 6 5.122 14-06-2009, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)