13-02-2009, 08:24 PM
A/N:Ahhhhh....si gata! Am terminat si acest capitol.Hmmm...nu stiu sigur ce sa zic despre el...Amenintare? Nah. Distractie cu prietenii? Nah. Intamplari interesante la orizont? Nah. Dialog cat cuprinde? Nah. Toate cele mentionate anterior? HELL YEAH! *cough* Revenind,sper ca o sa va placa! Acest capitol ii este dedicat luuuuui.....suspans...starnight!(Pentru ca m-a sustinut inca de cand am inceput sa scriu ficul.Multumesc mult pentru sprijin star)
8.Popular
Sakura statea sprijinita de chiuveta.Degetele i se albisera din cauza fortei cu care strangea marginea acesteia. Respira sacadat,incercand sa-si potoleasca nervii.
--Idioata! Tampita aia de blonda! Cine se crede imbecila?
O mana s-a asezat pe umarul fetei si l-a strans incurajator.Sakura a privit-o pe Ino prin reflectia acesteia din oglinda.
--Trebuie sa te calmezi Sakura,a sfatuit-o blonda.Nu te-am mai vazut atat de afectata de cand
8.Popular
Sakura statea sprijinita de chiuveta.Degetele i se albisera din cauza fortei cu care strangea marginea acesteia. Respira sacadat,incercand sa-si potoleasca nervii.
--Idioata! Tampita aia de blonda! Cine se crede imbecila?
O mana s-a asezat pe umarul fetei si l-a strans incurajator.Sakura a privit-o pe Ino prin reflectia acesteia din oglinda.
--Trebuie sa te calmezi Sakura,a sfatuit-o blonda.Nu te-am mai vazut atat de afectata de cand