08-02-2009, 11:59 PM
chiar ai ascultat criticile noastre si te-ai imbunatatit considerabil...
la inceput credeam ca fic-ul va fi plin de lucruri copilaresti si simplu, fara vorbe marete care ale Cavalerului Gogoasa, insa tu mi-ai dovedit contrariul..
Mi-au demonstrat ca poti descrie in niste fraze simple, fara sa te complici prea mult semnficicatia curajului si a increderii.. asta chiar mi-a placut
"dar atunci nu banuia ce il astepta"
"a simtit o durere puternica pe ranile provocate de pesti."
o greseala de exprimare.. nu ai cum sa simti o durere pe rana... poate la rana, asa era mult mai bine
si in final singura greseala de tastare;;)
intanplare- intamplare
:bye:
la inceput credeam ca fic-ul va fi plin de lucruri copilaresti si simplu, fara vorbe marete care ale Cavalerului Gogoasa, insa tu mi-ai dovedit contrariul..
Mi-au demonstrat ca poti descrie in niste fraze simple, fara sa te complici prea mult semnficicatia curajului si a increderii.. asta chiar mi-a placut
"dar atunci nu banuia ce il astepta"
Citat:Cavalerii de la palat erau egoisti si nu se puteau imprieteni cu ei.una e a putea si alta e a vrea, a dori.. suna mai bine " si nu doreau sa se imprieteneasca cu ei", caci prin verbul "a putea", imi dai impresia ca cei doi cavaleri erau tratati intr-un mod mai diferit de catre rege, se credeau superiori...
"a simtit o durere puternica pe ranile provocate de pesti."
o greseala de exprimare.. nu ai cum sa simti o durere pe rana... poate la rana, asa era mult mai bine
Citat:"Dar curajul este o arma ce se face pe nicovala vietii"ce legatura are nicovala cu viata? adica inteleg ca e grea, la fel ca viata...am perceput ceea ce vroiai sa zici, insa mai straduieste-te la comparatii
si in final singura greseala de tastare;;)
intanplare- intamplare
:bye: