08-02-2009, 08:18 PM
Pai ... decand am incept sa imi aleg eu vestimentatia ... cam pe la 11 ani,(pana atunci imi cumpara mami haine... ) nu mi-au placut niciodata hainele elegante si incomode. Daca deschizi dulapul meu nu vei vedea niste haine foarte extradagande. Aproape toate negre , niste perechi de blugi taiati ( taiati hand made deja ma pricep la asta) multe tricouri largi cu tot felul de imprimeuri ( tricouri cu formatii etc.). Am multe bluze de trening, sub ele iau deobicei un tricou. Imi place sa port veste ... am multe veste .. doua de blugi si trei din alte materiale.
Ma imbrac stil metal , si asta nu ma usuca financiar , si imi si place.
Nu trebuie sa ma stresez ca alte colege de-ale mele ... cand trebuie sa iasa din casa sa fie atente sa asorteze lacu de unghii cu papucii si cu ciorapii ~ (asta ii foarte enervant). Eu iau o pereche de blugi si un tricou, imi bag picioarele in bocancii mei (da ma laud cu bocancii mei pe care am dat o groaza de bani , cam 90 de ron, cel putin mie mi se pare foarte mult) , sau sar in shuzi, pun bratarile pe mana , cerceii mei tot timpu despachetati in urechi( in fiecare ureche alt cercel , niciodata lafel) , imi pun la gat un colier, sau o pentagrama si dusa sunt.
Cand trebuie sa ma duc undeva unde trebuie sa fiu eleganta, deobicei imi iau o fusta ( neagra) si un corset(negru), bocancii in picoare( bocancii merg la orice ) sau pantofii cu toc , negrii timp sandala .
Imi place sa fiu altfel decat altii , ma face sa simt ca nu copiez pe nimeni.
Imi place cum ma imbrac si nimeni nu o sa ma poata face sa imi schimb stilul.
Ma imbrac stil metal , si asta nu ma usuca financiar , si imi si place.
Nu trebuie sa ma stresez ca alte colege de-ale mele ... cand trebuie sa iasa din casa sa fie atente sa asorteze lacu de unghii cu papucii si cu ciorapii ~ (asta ii foarte enervant). Eu iau o pereche de blugi si un tricou, imi bag picioarele in bocancii mei (da ma laud cu bocancii mei pe care am dat o groaza de bani , cam 90 de ron, cel putin mie mi se pare foarte mult) , sau sar in shuzi, pun bratarile pe mana , cerceii mei tot timpu despachetati in urechi( in fiecare ureche alt cercel , niciodata lafel) , imi pun la gat un colier, sau o pentagrama si dusa sunt.
Cand trebuie sa ma duc undeva unde trebuie sa fiu eleganta, deobicei imi iau o fusta ( neagra) si un corset(negru), bocancii in picoare( bocancii merg la orice ) sau pantofii cu toc , negrii timp sandala .
Imi place sa fiu altfel decat altii , ma face sa simt ca nu copiez pe nimeni.
Imi place cum ma imbrac si nimeni nu o sa ma poata face sa imi schimb stilul.
Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..