08-02-2009, 06:23 PM
Mdeah....am trecut si eu pe aici :3:
Bun eu ti-am corectat doar greselile de tastere
poate mai sunt si altele dar nu am mai stat sa le caut si pe acelea :3:....astept urmatorul capitol :3:
succes si spor la scris in continuare :*
Bye Bye:bye:
Citat:Toti copii erau uimiti.Nu-l mai vazusera atat de serios pe dirigintele lor niciodata pana acum.Avea in mana niste hartii pe care mai mult ca sigur urma sa le citeasca.
-Dragi copii, am o surpriza pentru voi. le spuse Kakashi elevilor sai.
Nedumerirea se putea citi pe chipul fiecarui elev.Intrase cu o figura atat de serioasa incat parea ca ii va pedepsi pe toti din cine stie ce motiv, iar acum le spune ca are o surpriza pentru ei.
-Vreau sa va spun, continua Kakashi, ca am vorbit deja de acum cateva zile si...
Inimile tuturor bateau.Nu stiau de ce, insa Kakashi reusise sa-i puna serios pe ganduri.Pana si Naruto, care pana acum se juca cu stiloul si nu era atent deloc, acum era cazut in lumea viselor.
"Probabil vrea sa ne spuna ca vom lua vacanta mai devreme.Sau ca nu ne va mai da teme de acum in colo..."gandea blondul.
-...pe data de 25 iulie...
Naruto tresari.Se gandea acum la ce e mai rau.
"Doar nu o sa ne spuna ca vom lua vacanta pe 25 iulie!"gandea blondul speriat.
-...cine va vrea si va putea...
Naruto rasufla usurat:
"Wow...poate daca ce gandesc eu este adevaratul anunt, atunci eu sigur nu voi vrea."
-...va merge intr-o tabara in Europa!isi termina Kakashi fraza linistindu-i pe copii.
-Yuuuuhuuu!tipa Naruto fericit.Mergem in Europa!!!
Dupa acest anunt Kakashi nu a mai prea putut sa-si tina ora deoarece cea mai mare parte dintre elevi nu erau atenti la ce se intampla ci isi trimiteu biletele intrebandu-se daca vin in tabara.
-Hey Sakura, Sakura!tipa blondul in pauza catre rozalie.Vii in tabara?
-Desigur Naruto!ii spunea acesta [ aceasta ] cu zambetul pe buze.
Tot timpul pauzei Ino, ca de obicei, se dadea pe langa Sasuke luandu-l de gat:
-Ino lasa-ma-n pace!tipa Sasuke la Ino crezand ca rezolva ceva, insa blonda nu renunta asa usor la "ingerasul" ei.
-Of haide ingerasule, stiu ca numia[ numai] la mine te gandesti dar nu vrei sa spui.
-Ino, este un singur lucru la care ma gandesc eu si acela nu esti tu!In cel mai rau caz m-as gandi cum sa te fac sa dispari.Acum pleaca!Si sa nu-mi mai spui in viata ta ingeras!isi continua replica brunetul.
In final blonda il lasa pe Sasuke in pace.
La ora de biologie profesorul i-a dus in gradina botanica pe elevi.Erau atat de multe feluri de flori incat Sakura era efectiv imbatata de mirosul fiecarei specii.
Ora trecuse repede iar cea care urama[ urma ] era cea mai detestata ora de fiecare elev in parte, ora de educatie fizica.Urmau sa sara la capra, iar cei care nu puteau se alegeau cu un patru "frumos" in catalog.
-Nu va mai vaitati viermilor!Pana acum trebuia sa stiti sa sariti ca la carte!le spunea Anko elevilor sai.
Ino, ca de obicei, se dadea mare in fata tuturor ca ea va sari cel mai bine.Nefacandu-si avant bine, aceasta ajunse cu greu pe capra si neputind sa-si mentina echilibrul, cazu pe piciorul stang reusind sa si-l luxeze.
Dadu vina pe Sakura care, dupa varianta ei...
-Mi-a purtat ghinion frunte lata!Ea e de vina!Sa vedeti ca nu va putea sari!tipa Ino de jos printre gafaieli.
-Cineva s-o duca pe fata asta la cabinet si daca asistenta poate sa-i puna si un scoci la gura.spuse Anko putin sarcastica.
-Ma va duce ingerasul meu, nu-i asa Sasuke?intreba blonda clipind din ce in ce mai des.
-Nu Ino.Pe tine te va duce Lee pentru ca este singurul baiat care a sarit deja.Il insarcin aAnko [ insarcina Anko ]pe breunet.[ brunet ]Ino si Lee erau vizibil iritati de decizia lui Anko.Nu se prea agreau reciproc.
-Am scapat de "Domnisoara Pisaloaga Anului" cel putin vreo cateva zile.ii spuse Temari la ureche Sakurei.
-Nici nu stii cat de bucuroasa sunt...ii raspunse Sakura blondei.
Urmatoarea ora era de istorie.O ora plictisitoare in care Iruka va vorbi despre ureun[ vreun ] erou din Ameriaca [ America ]toata ora.
Dupa terminarea orelor toti elevii au plecat acasa.
In timp ce Temari si TenTen repetau la chitara, Sakura, Kikio si Hinata incercau sa compuna o noua mlodie [ melodie ] pentru ai impresiona pe ceilalti la concert.Gandurile celor trei fete si repetia [ repetitia ]celorlalte doua fura intrerupte de catre zgomotul strident al telefonului Sakurei care o anunta ca a primit un nou mesaj.
Rozalia se apropie de de [ de ce de doua ori "de"?]telefon pentru a vedea de la cine a primit mesajul.Autoarea era Kurenai, profesoara de educatie muzicala.Sakura ramasese uimita.Nu mai misca.Celelalte patru fete au mers laga [ langa ]prietena lor pentru a vedea ce s-a intamplat.Acestea avura si ele aceeasi reactie.Oare de ce?
Bun eu ti-am corectat doar greselile de tastere
poate mai sunt si altele dar nu am mai stat sa le caut si pe acelea :3:....astept urmatorul capitol :3:
succes si spor la scris in continuare :*
Bye Bye:bye:
Ignis, chibi-ul lui XxX...GeorgianA...XxX
-------------------------------------------------------------------