Ce chestie...Saracul Yuki cat a avut de suferit de pe urma topicului astuia 
Asa..sa vad si eu..ce scorneste mintea mea micuta ^^
Yuki:Tati,tati..Vreau si eu sa ma fac calugar.Pur si simplu nu mai suport viata mondena.Nimeni nu ma intelege.Ma fac emo daca nu-mi dai sansa asta.
Shu
aca Yuki se face emo,ma fac si eu.Ma tai cu lama.Sau sa ma arunc de la balcon?Stai ca am o idee mai buna. Sparg banci si dau vina pe Ryu.
Hiro: M-am plictisit de viata de artist.De acum inainte ma fac reprezentant la AVON
Ryu: Shu,you damn brat!! Cum sa faci asta?Tu-ti dai seama ca tocmai am in mana un Sniper si daca ma enervezi iti trag in headshot si pe urma iti canta popa?
Stii, nu? Kumagoro sari pe el !
K: O god..ce papusa Barbie noua au adus la magazin.Trebuie s-o am si eu.Da-le pe apa sambetei de arme.Barbie rocks!
Sorry...Pana de idei >.< Pana la alte noi replici,cred ca raman astea ^_^

Asa..sa vad si eu..ce scorneste mintea mea micuta ^^
Yuki:Tati,tati..Vreau si eu sa ma fac calugar.Pur si simplu nu mai suport viata mondena.Nimeni nu ma intelege.Ma fac emo daca nu-mi dai sansa asta.
Shu

Hiro: M-am plictisit de viata de artist.De acum inainte ma fac reprezentant la AVON

Ryu: Shu,you damn brat!! Cum sa faci asta?Tu-ti dai seama ca tocmai am in mana un Sniper si daca ma enervezi iti trag in headshot si pe urma iti canta popa?

K: O god..ce papusa Barbie noua au adus la magazin.Trebuie s-o am si eu.Da-le pe apa sambetei de arme.Barbie rocks!
Sorry...Pana de idei >.< Pana la alte noi replici,cred ca raman astea ^_^
[center]
[/center]
![[Imagine: siggi1wf5.png]](http://img15.imageshack.us/img15/8603/siggi1wf5.png)