Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Well... ce opinie aveti?
Destul de bun.
84.62%
22 84.62%
Dragut.
11.54%
3 11.54%
Mda...e ok, cred.
0%
0 0%
Nu mi se pare cine stie ce.
0%
0 0%
Lame >.<
3.85%
1 3.85%
Total 26 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

More than money [yaoi]

Well am citit capitolul si in momentul in care s-a terminat nu mai aveam cuvinte...pur si simplu m-a hipnotizata si nici acum nu mai stiu ce sa spun. Um...nu-mi amintesc sa mi se fi intamplat asta, deci cred ca e pentru prima data. Scuze ca am inceput asa sa comentez, insa capitolul asta m-a lasat fara cuvinte...si totusi astea de unde au aparut? :))
Revin la fic...pe langa faptul ca ai facut un capitol superb, ati reusit sa gasiti niste poze foarte dragute, mai ales a lui James si a lui Yuki. Dar totusi cine este acest Yuki? Din cate observ se pare ca este fostul iubitul al lui Ryan, dar cum s-au despartit si de ce? Cred k voi muri de curiozitate pana voi citi urmatorul capitol.
James m-a lasat :-O cand am citit ca se saruta cu tipul ala in toaleta, dar in fine, sper sa nu intervina el intre james si Ryan k il omor. Vreau sa se casatoreasca cei doi pentru ca mi se pare ca Ryan chiar il iubeste desi, nu arata intotdeauna asta...totusi mi-e de ajuns sa vad cat e de gelos si sa-mi dau seama ca il iubeste foarte mult pe James.
Gambate cu urmatoarele capitole fetelor si sa nu indrazniti sa renuntati la fic...Mitsu mai ales tu pt k am vazut k ai avut de gand..sper sa nu se repete k ma alatur si eu la operatiunea "te bat pana devi yaoi" p.s. sper ca sti ca glumesc...so, ja ne :*:-h
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *

[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

Răspunsuri în acest subiect
More than money [yaoi] - de Mitsukai Yoru - 22-01-2009, 04:23 AM
RE: Aparente - de Amy8D - 22-01-2009, 07:53 PM
RE: Aparente - de Apathy - 22-01-2009, 10:36 PM
RE: More than money- yaoi ~[by Candy_Addicted and Mitsukai Yoru]~ - de myuu - 06-02-2009, 06:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.968 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Money vs. Love +18 ellamanu 35 94.927 23-01-2010, 12:56 PM
Ultimul răspuns: Bambilici

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)