Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Well... ce opinie aveti?
Destul de bun.
84.62%
22 84.62%
Dragut.
11.54%
3 11.54%
Mda...e ok, cred.
0%
0 0%
Nu mi se pare cine stie ce.
0%
0 0%
Lame >.<
3.85%
1 3.85%
Total 26 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

More than money [yaoi]

denise.cernat heya welcome pe la fic-ul nostru. Ne bucuram ca ti-a placut. Well mai ve, de lucrat dar mutlumim mult pt idee :)) Kisu and hugs>:D<
Kaname?Gackt Bine ai venoit kaname. Ne bucarm ca ne citesti fic-urile. Zici ca suntem la Oscare :)) Mai perfect decat permite legea. deja mi-l imaginez pe Basescu stamd la birou si citind yaoi =)) si sa vina tariceanu sa se dea la el.:))) Lol ^^" mi se face rau ^^ hugs and kiss
flower_of_hell heya multumim pentru atentionari. O sa fim mai atente ;;) Kugs and kiss
sweetangel_miwako Welcome fosta colegutza de generala ^^ ma bucur ca iti place fic-ul si speram sa-ti placa si celelalte capitole.

Asa si acestea fiind spuse sa postam noul capitol.

Capitolul 3: Trecut versus prezent

"De fiecare data cand incerc sa respir, nu reusesc decat sa ma sufoc. Sufletu-mi arde si fumul sau mi-a intoxicat mintea. Nu reusesc sa gandesc, iar singurele amintiri ce-mi estompeaza lacrimile se transforma in cenusa. Asa a fost sa fie, asa va fi pana la sfarsit. Care sfarsit, mi-e inca imposibil sa aflu si poate ca el nu-mi e destinat mie. Traiesc cu asta si ma sufoc fara a putea muri vreodata."

Masina ruleaza pe strada aglomerata, incercand sa se strecoare prin traficul infernal al New York-ului. Din interiorul automobilului, ochii unui tanar taie cu privirea orizontul intunecat. Chiar daca este abia pranzul, cerul se intuneca din ce in ce mai tare. Cladirile par a sageta norii cenusii, facandu-i sa picure stropi reci, ce se sparg cu repeziciune de pamant.
- Jimmy, ce iti place sa mananci?
Baiatul insa nu vrea sa-l priveasca pe cel de langa el. O frica absurda circula prin sangele sau, de la inima la buze, lucru ce-l enerveaza. Nu-i place sa para slab, nu-l intereseaza prea mult viata lui. In inima sa, stie ca tot ce face e mai mult pentru a se indeparta de cei pe care i-a crezut parintii lui pana acum. A vrut intotdeauna sa creada ca ei il iubesc, ca fac totul pentru binele lui, dar odata ce a crescut, a inteles ca banii creeaza acea iubirea patetica pe care el o considera atat de importanta. Chiar daca pare egoist, stie ca doar asa va supravietui fara ajutorul parintilor lui si daca ar trebui sa se culce cu cineva , ii e indiferent. Trupul sau nu-i mai apartine, iar inima sa e goala.
- Nu e treaba ta ce-mi place mie sa mananc. Oricum nu-mi e foame, asa ca puteai merge sa mananci singur, nu ma prea intereseaza.
- Ba uite ca vreau sa stiu ce-ti place sa mananci. Si daca nu zici, vei fi pedepsit. Si am o gramada de moduri in care te pot pedepsi, zambi acesta ironic, cautand cu privirea buzele baiatului si atingandu-le usor cu degetul.
-St

Răspunsuri în acest subiect
More than money [yaoi] - de Mitsukai Yoru - 22-01-2009, 04:23 AM
RE: Aparente - de Amy8D - 22-01-2009, 07:53 PM
RE: Aparente - de Apathy - 22-01-2009, 10:36 PM
RE: More than money- yaoi ~[by Candy_Addicted and Mitsukai Yoru]~ - de Mitsukai Yoru - 06-02-2009, 02:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  MoneY.vS.LoVe +18 Surpriza 6 4.968 19-05-2011, 11:12 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Money vs. Love +18 ellamanu 35 94.927 23-01-2010, 12:56 PM
Ultimul răspuns: Bambilici

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)