05-02-2009, 05:44 PM
Ok...deci,pot sa spun ca nu ma numar printre fetele care sunt dependente de asa ceva,insa am si eu parerea mea:Cosmeticele conteaza in viata unei fete,insa nu trebuie folosite in excess.
Dar,lawl,sunt si ele bune la ceva,ca doar d'aia s-au inventat!
Acum,sa zicem,"cosmeticele" pe care le folosesc in everyday:
->glossul*must have oriunde merg*
->pudra*o folosesc doar sa acopar cosurile enervante de pe fata mea,sau atunci cand sunt cam palida la fata si nu vreau sa par o fantoma-anyway,stati linistiti,nu arat ca si cum asa o masca pe fata ~_~ *
->rimmel-ul*dar numai rimmel-ul colorat;adica,folosesc urmatoarele culori:roz,mov,albastru,verde,roz sau cel cu sclipici*...
Deci,asta ar fi lista cu "cosmeticele" pe care le folosesc in everyday.
Acum;just o remarca:cred ca subiectul acesta ar trebui cu adevarat dezbatut*cu mai mult interes*,pentru ca,cand te gandesti la fetele mai mici(decat mine sa zicem) care se machiaza si folosesc cosmeticele doar ca sa se joace,mi se urca personalitatea mea Agressive la cap!
Adica,H'loo*scuze de off-topic*,dar cosemticele nu sunt perntu copii..
In fine...Cam asta a fost parerea mea despre cosmetice.
Sper ca nu am facut cumva off-topic
....
deci,Ja Ne!! and Gambate in privinta acestui subiect
Dar,lawl,sunt si ele bune la ceva,ca doar d'aia s-au inventat!
Acum,sa zicem,"cosmeticele" pe care le folosesc in everyday:
->glossul*must have oriunde merg*
->pudra*o folosesc doar sa acopar cosurile enervante de pe fata mea,sau atunci cand sunt cam palida la fata si nu vreau sa par o fantoma-anyway,stati linistiti,nu arat ca si cum asa o masca pe fata ~_~ *
->rimmel-ul*dar numai rimmel-ul colorat;adica,folosesc urmatoarele culori:roz,mov,albastru,verde,roz sau cel cu sclipici*...
Deci,asta ar fi lista cu "cosmeticele" pe care le folosesc in everyday.
Acum;just o remarca:cred ca subiectul acesta ar trebui cu adevarat dezbatut*cu mai mult interes*,pentru ca,cand te gandesti la fetele mai mici(decat mine sa zicem) care se machiaza si folosesc cosmeticele doar ca sa se joace,mi se urca personalitatea mea Agressive la cap!
Adica,H'loo*scuze de off-topic*,dar cosemticele nu sunt perntu copii..
In fine...Cam asta a fost parerea mea despre cosmetice.
Sper ca nu am facut cumva off-topic

deci,Ja Ne!! and Gambate in privinta acestui subiect

2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .