Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura)

Vai de mine ce e aici @__@
Te anunt: poti sa ma urasti, sa ma dai naibii, etc. O sa fiu sincera :zuppy03:

Ce e aici? :zuppy06:
Ai o multime de greseli de tastare, repetitii... Unde sunt virgulele?
Voi corecta ultimul capitol.

Citat:Ce fraier a fost...

Dupa ce toti au aflat cine vor fi noii sefivirgula au plecat spre casa impartind pareri diferite.Nu chiar toti discutau despre testvirgula deoarece cele patru prietene se uitau pe niste reviste aduse de Temari.Sakura incerca sa nu se mai uite la Inovirgula care se tot dadea pe langa Sasuke.
Temarivirgula vazand ca de fiecare data cand Sakura tragea cu coada ochiului la Sasukevirgula isi lasa privirea in jos.Blonda banuia ceva insa nu era sigura.
La cateva minute dupa ce ajunse acasavirgula Sakura isi auzi telefonul sunand.Era Temari care nu putea sa-si ia gandul de la banuiala ei...
-Alo!Buna Sakura.
-B-buna Temari, dar de ce m-ai sunat?
-Asculta!Esti in camera ta?
-Da.Dar ce e asa de important?
-Sunt prietena tavirgula asa ca trebuie sa stiu.Ce s-a intamplat saptamana trecuta cu tine si Sasuke?
-P-pai n-nimic.
-Haidevirgula stii farte bine ca nu poti sa ma minti.
nu e mai corect: nu ma poti minti ?

-Off binevirgula bine...
Sakura ii povesti prietenei sale tot ceea ce se intamplase intre ea si Sasuke in tot acel timp. Temari era chiar uimitavirgula insa nu apuca sa termine de exclamatvirgula deoarece ii spuse Sakurei ca trebuie sa inchidavirgula deoarece
nu crezi ca ai cam repetat " deoarece"? suna aiurea.
Gaaravirgula fratele eivirgula o cautavirgula.. si dupa cum se stia virgula nu era bine cand Gaara se infuria.
Dupa ce vorbise cu Gaaravirgula aceasta era foarte bucuroasa.Roscatul pleca la Sasuke pentru a vorbi cu el.
Gaara ii saluta pe parintii lui Sasukevirgula apoi merse direct la el in camera.Se parea ca Sasuke era in lumea viselor.Nu dormea.Doar visa cu ochii deschisi.
-Heivirgula ce faci?La ce te gandesti?Sau mai bine sa spun sa spun [[ fii mai atenta la repetitii @___@ ]] la cine?
-Nu fi penibil!La cine as putea eu sa ma gandesc, ha?
-Nu e evident?Sau cel putin pentru mine este/O fata cu parul roz , ochi verzi.Nu am dreptate?
-Gaaravirgula eu...
-Haidevirgula gatavirgula gata.Fata de mine nu ai scuza virgula pentru ca stiu ceea ce ai facut saptamana trecutavirgula si o sa tin secret daca vrei.
-Mersi Gaara virguladar a fost doar o chestie tre... [[ ce '' tre '' ? @___@ insa Sasuke nu apuca sa termine propozitia virgula deoarece Gaara i-o lua inainte:
-Tu chiar o lasi sa scape?Tu nu vezi ca e moarta dupa tine?In primul randvirgula nu este ca celelalte fete care sunt obsedate de persoana ta.
-Gaara...
-Lasa-ma sa termin.Daca ai fi facut ceea ce ai facut cu o alta fata obedata de tinevirgula pana acum ar fi stiut tata clasa.In al doilea randvirgula este destepta si frumoasa. Nu poti sa negi asta.Este perfecta pentru tinevirgula iar tu o scapi printre degete.
Aceasta moralavirgula fiind spusa virgula Gaara plecavirgula, lasandu-si prietenul adancit si mai mult in ganduri.
Noaptea se asternea incet- incet.Acumvirgula in locul stralucitorului soarevirgula isi facea loc luna cea mareata impreuna cu fetele ei , stelele.
Dupa cateva ore bune de dormitvirgula Konoha se trezea din nou la viata.Pe strazile orasului incepeau sa misune din nou oamenii.
Orele treceau.La cel mai bun liceu din Konohavirgula elevii savurauvirgula dupa o ora plictisitoarevirgula pauza mare.Sakura statea in banca ei si privea prin clasa.Fiecare avea o ocupatie:Hinata incerca sa-l caleze pe Narutovirgula care aparent era incarcat la maxim cu energie , TenTen reusise sa-i atraga atentia lui Nejivirgula iar acum discuta cu el ,si Temari incerca sa-l trezeasca pe Shikamaru din lenea lui profunda.Pana si Ino avea ce face.Ca de obiceivirgula se fataia pe langa Sasuke.
Sakura se uita cu o anume invidie in ochi la scena care se petrecea.Momentul culminant ,ca sa-i spun asa, pentru nervii Sakureivirgula a fost atunci cand Ino l-a sarutat pe Sasuke pe obraz.
Rozalia se ridica din banca si pleca furioasa spre baie.Vazand-o virgulaSasuke o dadu repede la o parte pe Ino gandindu-se:
"Ce fac eu aici?Gaara avea dreptate."
Nu mai statu si merse imediat dupa Sakura.In baie era numai rozalia.Dupa ce isi dadu cu putina apa pe fatavirgula se rezema de peretevirgula lovindu-si capul usor de faianta.Imediat intra Sasukevirgula care se apropia de rozalie pas cu pas.Nu ii spuse nimicvirgula ci doar ii cuprinse busele catifelate intr-un sarut pasional.
Mana lui dreapta se plimba prin parul ei moale virgula in timp ce cea

=> ti-e cum iti suna? ce cea @____@ suna aiurea .. macar daca ai fi spus " in timp ce mana cea ... '' >.<

stanga si-o tinea pe obrazul fin al acesteia.Ea avea ambele maini in jurul gatului brunetului.Acesta simtea ca poate trece mai departevirgula insa stia ca nu e locul si momentul potrivit.
Rupse sarutul incet si se uita la Sakura.Aceasta zambeavirgula dealtfel cum facea si el.O lua de mana si fugira spre clasavirgula deoarece abia se sunase.

Constatari:
- nu folosesti virgula cand trebuie: ai auzit de virgula? daca da, foloseste-o.
- ortografie. de ea ai auzit? eu sper ca da. foloseste-o si pe ea.. ajuta la fic-uri ;)
- exprimari ... omg. te incurci in ele. repetitii peste repetitii, fraze fara ca ele sa aibe un inteles - macar de-ai folosi , sau ; ... @___@
- idei amestecate: ma induci aici in eroare...
- actiune grabita: cam fuge actiunea in unele parti ... mai ai de lucrat la ea.
- mi-am pierdut o ora din viata corectandu-ti tie capitolul :p

SFATURI:
- reciteste de cateva ori capitolele inainte de a le posta: si citeste-le cu atentie. Vezi unde e nevoie de virgula, de punct ...
- ai grija la ortografie ... la unele cuvinte nu prea am inteles, atat de tare le-ai stalcit.
- nu amesteca ideile diferite intr-o singura fraza: iese o tocanita acolo @___@

^^
Yeah, am fost bad girl ^^
Eu cred ca mai bine mi-am zis parerea sincer, decat sa iti spun o minciuna >.<
- daca nu-ti convine ceva la postul meu, da-mi un PM :))

Răspunsuri în acest subiect
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Kali?! - 02-02-2009, 03:43 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 07-03-2009, 03:12 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 13-03-2009, 10:39 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 17-03-2009, 05:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.878 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.504 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Dragoste de adolescent brunetzika_rebela 37 28.635 09-09-2010, 11:29 AM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.988 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.423 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.771 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.668 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  Iubire de adolescent shiro 0 6.309 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.431 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.708 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
16 Vizitator(i)