Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amor si Spirit

georgiana-ma bucur ca iti place, sper ca iti va palcea si acum.
angent eli-tnx for comm ^^ btw sper k iti va placea si acest capitol.
angel of darkness--ok, scuze ca te-am facut sa astepti. :)) acum aici este nextu.

momentan este cam mic dar sper sa fie bun, inca o precizare, dunno^^
nu l-am corectat pe tot >.< cred ca vor aparea cateva greseli de tastare pe parcursul ficului, daca le gasiti paote imi atrageti atentia asupra lor.

alta chestie, capitolul contine urme de hentai, am incercat sa le evit, deci +15 de data asta. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat

enjoy si o parere daca se poate :X

```````````EA revine din NOU
```````````DECLARATIA DE DRAGOSTE

-Neji, stiu ca tatal meu este asa cum este, dar incearca sa-l intelegi.
-Hinata, eu nu stiu ce simti dar eu vreau sa ne casatorim.
-Ne facem rau reciproc. De ce nu intelegi ca eu nu iti sunt sortitia tie.
-Imi pare rau, dar va trebui sa te conformezi cu situatia. Nu dau inapoi, nu vreau sa ma fac de ras in intreg clanul doar pentru mofturile tale de fetitia prost-crescuta.
Astea fiind spuse, Neji pleca lasand-o pe Hinata apopae in agonie. Fata se simtea constransa de situatie, nu putea ingadui una ca asta. In cele din urma, se hotara sa plece la antrenament cu Oboro-sensei. Azi avea mult de lucru, mai ales ca trebuia sa execute o tehnica dificila. Cum mergea spre locul antrenamentului se gandea ce-i va spune lui Naruto. Nu stia daca aflase de la Neji, sau in curand va afla de la petrecerea care va fi organizata. Se simtea prost si lacrimile ei nu conteneau sa apara. Ce putea sa faca? Sa planga. Ii era mai usor cand era mica. Nimeni nu o obliga sa faca ce nu vroia ea. Era parasita...dar in liberate. Suspina usor, in cele din urma ajuse la locul antrenamentului. Dadu din ea tot ce putu. Isi varsa ura si nemultumirea, prin lovituri si pumni in fiecare arbore din imprejurimi. Mainile ei erau pline de rani, dar ea nu se oprea. Oboro incerca pe cat putea sa o opreasca, dar in calea fetei nu statea nimeni. Deodata...
In camera unde Sasuke si Sakura erau cazati, fata se trezi cu o durere de cap. Corpul tremura, in timp ce se plangea de durere de gat. Nasul ii era infundat, iar ploapele erau intredeschise. In acel moment simtea cum trupul ii ia foc. Incerca sa se dea jos, dar o prinse brunetul de mana. La atingerea dintre cei doi, Sasuke simtii o mare presiune asupra corpului fetei. Se ridica spre rozalie cu o fata ingrijorata.
-Sakura arzi toata.
Ba nu doar ca...
Dar nu isi mai putu termina fraza fiindca deja cazu lesinata in bratele baiatului. O aseza pe suprafata moale, invelind-o cu patura. Pleca spre baie, luand o trusa de prim-ajutor. II facu un ceai cald, pe care i-l administra repede, dandu-i sa bea in acelasi timp si trei pastile. II spuse o compresa rece pe frunte, asteptand sa-si faca efectul.
Simti cum o mana il mangaie de-alungul fetei, aceia era Sakura.
-Sakura...
Sasuke se apropie mai mult de ea. Ii simtea respiratia aproape de trupul ei, Sasuke ii atinse buza inferioara cu limba, incercand sa o prinda in mrejele lui. Fata nu se lasa mai prejos, prinzandu-i buza cu dintii. In cele din urma, Sasuke o lua in brate, picioarele stateau pe o parte si alta a abdomenului tanarului, in timp ce o saruta. Limba ii explora cavitatea bucala a rozaliei, apoi brunetul o mangaie pe abdomen. Sakura se desprise de sarut, dadu-i acordul brunetului sa-i sarute gatul infierbantat. Sakura se lasa explorata, in timp ce ii dadea tricoul jos. Muschii tari ai acestuia pulsau cu fiecare secunda, se bucurau de prospetimea sanilor fetei, acestia fiind goi acum.
-...Si eu te iubesc...
Rozalia continua fraza, astfel il facu pe baiat sa rada pentru cateva momente.
-Noi parca aveam o misiune...Spuse rozalia pregatindu-se sa izbucneasca in ras. Isi lasa capul pe spate, permitandu-i baiatului sa ii lase o aprenta cu dintii. Sakura gemu tare, in timp ce locul cu pricina devenea rosu. O picatura de sange curse, manjind obrazul brunetului.
-Ma iubesti, spune-mi...te rog hai sa te aud!
-Te iubesc.
-Nu te aud, mai tare.
-Te iubeeesc!
-Asa te vreau, stiam eu. Doar de aceia erai mereu geloasa pe Ino.
Sakura se lasa prunsa in mrejele dulci ale tanarului, acesta incerca sa o patrunda. Zgomote rasunau in incapere in timp ce fata se simtea in al noulea cer. Probabil cel mai frumos lucru vazut vreodata, i se intampla tocmai ei.
Corpurile lor se miscau in ritm haotic, picaturile de transpiratie cadeau pe sanii fetei si pectoralii baiatului. Muschii tari ai lui Sasuke presau sanii moi ai rozaliei.Sentimentul era placut. Cei doi se bucurau de fiecare moment petrecut impreuna. Cu alte cuvinte, nemeni nu le putea distruge fericirea...sau da.
In mijlocul padurii, unde isi ducea veacul o pestera batrana, mancata de ape, acolo doi indivizi planuiau urmatoarea miscare. Pelerina cu nori rosii fluturata de vant, in timp ce de sub o palarie traditionala japoneza doi ochi rosii priveau indiferent. Kisame, insa era prea cufundat in peisajul marin, fara a-l lua in seama pe Itachi.
-Kisame vreau sa o recuperez. O vreau inapoi.
-Itachi, stii prea bine ca o vom recupera dupa ce misiunea va fi incheiata.
-Nu pot astepta...acest lucru nu merita astepatare.
Itachi il privi inca o data pe camaradul lui, apoi se ridica si pleca spre partea de nord a padurii fara da-i da o explicatie lui Kisame. Acesta stia foarte bine ca daca o vor recupera pe EA totul va fi ca la inceput, dar nu numai ca va fi la fel, dar si ca EA va fi folosita in scopuri criminale.
-

Răspunsuri în acest subiect
Amor si Spirit - de Flash - 29-01-2009, 09:33 PM
RE: Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku) - de maara_chan - 29-01-2009, 09:46 PM
RE: Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku) - de Flash - 01-02-2009, 12:24 PM
RE: Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku) - de BlueGum - 08-02-2009, 01:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Spirit Crisis Nekirus 55 20.122 11-05-2013, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Nekirus
  En nombre del amor Love Girlls 5 4.306 05-01-2011, 01:51 AM
Ultimul răspuns: Vero
  De la sangre y mi vida (El amor de un vampiro) Crazy Person 2 2.664 28-02-2010, 12:27 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)