Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

~D.N angel~

Oh da Dn Angel.Acest anime cu ceva timp in urma se afla in top 5 favorites,si pe primul loc ^^ . Pentru ca am adorat acest anime.A fost atat de interesant si captivant.Mi-a placut enorm de mult.Personajul meu favorit a fost Daisuke.Poate ca multi au spus ca nu a iesit in evidenta prea tare si ca nu a fost un personaj prea interesant sau aparte insa mie mi-a placut enorm de mult.Acest personaj a avut inchise in el atat de multe sentimente amestecate.Ochii lui sunt atat de minunati si printre ei poti vedea mici bucatele de cristal srise cu un o culoare rosie..ce scrie pe ele?Intreaga poveste a existentei.Mi se pare un personaj atat de complex si ii da anime-ului o infatisare extraordinara.
Pentru ca acest anime este extrem de interesant.Povestea pur si simplu a fost magnifica si de cand am vazut acel anime am inceput sa vad anumite lucruri cu alti ochi.
Desi actiunea ar fi putut fi dezbatuta pe mult mai multe episoade dupa parerea mea se pare ca au fost destul de putine.Insa destule pentru a prinde ideea,mesajul pe care anime-ul a vrut sa il transmita.
Top 3 personaje favorite :
1. Daisuke - cum am spus si mai sus m-a impresionat acest caracter ,atat de complex si interesant in ele amestecandu-se atat de multe sentimente.L-am adorat !! Plus ca numele lui este splendid si eu il ador ^^ - transmite atat de multa dragoste prin acest nume.
2.Dark -> hmm cred ca era evident ca el se va afla pe al doilea loc.Este atat de hot si sexy.Are o personalitate extraordinara si capata acel aer de cool guy de care nici daca ar vrea nu ar putea scapa de acest aer.Parul lui pur si simplu m-a ametit si privirea lui m-a hipnotizat.Ce fata intreaga la minte i-ar putea rezista ? 21 He He He.En fin Dark are o personalitate aparte ce nu o poti dobandi prea usor iar infatisarea sa il ajuta enorm de mult.J'adore Dark.
3. Pe locul 3 se afla Riku.Prietena lui Daisuke.Imi place foarte mult de ea pentru ca nu este o znoaba sau o increzuta.Este o fata normala cu principii inalte si care fara sa vrea se indragosteste de tipul potrivit.Imi place foarte mult de ea.Este atat de grijulie si apreciez simtul ei protector fata de sora sa.E atat de captivanta aceasta grija.Au aceasi vaarsta dar sunt asa de diferite.Riku este un super personaj.
Hmm ce mai pot spune despre acest anime?Este pur si simplu unul extraordinar si il ador ^^ .

Răspunsuri în acest subiect
~D.N angel~ - de Sadic_Soul - 03-08-2008, 02:56 PM
RE: ~D.N angel~ - de Tayuya Chan - 04-09-2008, 12:42 PM
RE: ~D.N angel~ - de Child Of Sunset - 01-11-2008, 12:20 AM
RE: ~D.N angel~ - de Teh - 31-01-2009, 01:32 PM
RE: ~D.N angel~ - de ~angelino~ - 15-03-2009, 01:52 AM
RE: ~D.N angel~ - de Shizuka - 20-04-2009, 06:00 PM
RE: ~D.N angel~ - de Dark Mousy - 20-04-2009, 06:41 PM
RE: ~D.N angel~ - de Goddess of Cookies - 02-05-2009, 12:42 PM
RE: ~D.N angel~ - de nolazy - 16-05-2009, 06:34 PM
RE: ~D.N angel~ - de IloveYuki - 20-06-2010, 11:39 PM
RE: ~D.N angel~ - de βεκi - 24-06-2010, 12:49 PM