Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura)

pai a trecut moolt timp stiu:nh: dar e bine k am trecut ji yo pe aici...
Meciul si...restul...

Zilele de relaxare si pregatire trecusera.O singura noapte ii mai despartea pe adolescentii din Konoha de meciul cu cei de acolo.In casa unde stateau Sakura Sasuke Naruto si Hinata era zarva mare.
O intreaga echipa de basket , si la propriu nu la figurat , se stransese in acea casa plus ca mai erau si majoretele.
Baietii au mers in bucatarie sa discute despre tactica pe care o vor folosi in meci lasandu-le pe fete sa isi repete dansul in living.Adolescentele au repetat dansul de vreo doua-trei ori neauzind ceea ce se intampla in bucatarie...
-Noi ne-am antrenat prea mult ca sa pierdem deci trebuie sa castigam!spunea increzator Neji.
-Mdeeeeaaa...aha cum zici tu...spunea Naruto evident absent la tot ceea ce se discuta.
-Hei Naru...incerca sa-l intrebe Kiba pe Naruto insa insi dadu imediat seama.
Pana sa afle Naruto ca toti ceilalti nu mai discutau iar Sasuke se apropia de el se trezi cu o sticla in cap.Bine inteles ca sari ca si ars tipand si criticandu-l pe Sasuke pentru ceea ce facuse:
-Heii tu!De ce ai facut asta?il intreba Naruto intrigat.
-Ca sa fi atent!ii raspunse Sasuke calm insa si el primi o sticla in cap din partea lui Naruto.
Fara sa-si dea seama in bucatarie baietii incepusera un adevarat razboi.In living muzica se oprise iar un tipat se auzi in toata casa.
-Aaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu!tipa Naruto din toate puterile.
Imdediat celelalte fete au mers sa vada ce s-a intamplat.Naruto fusese lovit din ambele parti de doua sticle care erau "coordonate" de Sasuke si Gaara.
-Hei Naruto ce s-a intamplat?spuse Sakura apropiindu-se de Naruto care era intins pe jos.
-Capul meeu!Idiotii aia doi mi-au dat cu sticlele in cap!se vaita Naruto facand niste ochi de catelus nevinovat parca asteptand ceva de la Sakura.
-Cred ca o sa fie nevoie sa fi bandajat.
-Serios?Si o s-o faci tu?intreba Naruto facand ochii mari.
-Bineinteles ca........NU!
-Poftim?!
-Off...Naruto tu esti...Lasa!Haide Hinata vii?
Cand Hinata auzi tresari imediat.Naruto era baiatul care ajunsese pana in inima ei si parca nu mai iesea.Il duse in camera lor iar dupa acest incident toti au plecat pentru a se odihni.
-Hei pana la urma de ce nu l-ai bandajat tu?Esti cea mai buna in chestii din astea.o intreba Sasuke pe Sakura cand ajunsera in camera.
-Pai stii...nu avea nimic la cap.
-Pai si atunci de ce...intreba Sasuke uimit.
-Nu e evident?Hinata e moarta dupa el iar el nici macar nu o observa.Am vrut sa-i apropii.
-Ce gest generos...
-Hei nu ma critica.In fond Hinata e prietena mea si asa macar scap de Naruto.
Sasuke incepu sa randa dupa care se culcara pentru ca aveau o zi grea.
Razele soarelui patrundeau prin fereastra din camera celor doi cazand pe fata Sakurei.Deranjata aceasta deschise ochii insa alarma de la ceasul ei incepu sa suna strident.
-Off ce bine am dormit azi-noapte.spunea Sakura dezmortinduse.
-Da si eu.ii raspunse Sasuke.
Cei doi se imbracara insa Sakura nu se imbracase cu costumul de majoreta ci in blugi si o bluza alba.Cu ea isi luase o geanta destul de mare ceea ce-i starnise curiozitatea lui Sasuke.
-Hei ce ai acolo?
-Pai costumul , placa de par , farduri , pantofi...mai spun?Chestii de fete.
-Mdea bine.
"Ahh si cand renuntase si el la "mdea"..."gandea Sakura.
In drumul spre sala Sakura observa o cladire mare decorata cu ornamente multicolore la care inca se faceau retusuri.Sakura aflase ca acolo se va da petrecerea pentru castigatorii meciului.
Dupa ce au ajuns fetele s-au dus direct la vestiare pentru a se schimba si pregati.Sakura era la baie cand din pragul usii se auzi o voce:
-Vai vai domnisoara frunte-lata este sefa peste majorete ce sa-ti spun.nu era nimeni altcineva decat Ino care parea imbracata intr-un costum de majoreta si ea.Sa stii ca eu sunt sefa echipei adverse de majorete asa ca...
Si oricum Sasuke va fi al meu pentru ca de asta am venit aici sa-ti spun.
Sakura ascultase tota insa...
-Hm?Ino?Ai spus ceva?
Ino pleca suparat amai mai sa scoata foc pe nari insa se calma.
Dupa doua reprize formidabile si un dans de-a dreptul exceptional al majoretelor echipa din Konoha invinsese cu scorul de 68-53.
Fiecare pleca fericit , bine inteles de la echipa Konohai , pentru a se schimba fiind gata de petrecere.Dupa doua ore Sasuke se duse la Sakura:
-Hei vino putin.Vreau sa-ti arat ceva.
-Hm dar petrecerea si o sa observe si...
-Nu-ti face griji.Sunt prea preocupati sa aiba grija de Naruto.Haide vreau sa-ti arat un loc special.Pana la sapte ani am stat aici si ...
Insa Sasuke nu mai putu spune nimic.Sakura era asa incantata.Acel loc special era un lac inconjurat cu flori de ciresi!
-Hei dar e imposibil! E iarna.
-Pai pe cat de naturali par pe timp de iarna sunt inlocuiti cu cei artificiali.Mie imi place sa vin aici.
-Da este chiar foarte frumos..
Dupa o jumatate de ora Sakura inca statea in breatele puternice ale lui Sasuke.Se simtea asa bine , insa trebuiau sa plece pentru a nu se ingrijora ceilalti.Inainte de asta Sasuke o saruta pasional pe Sakura nemaiputand rezista tentatiei.
si melodia pe care au dansat majopretele:http://www.youtube.com/watch?v=Y5udOPnUWPY
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Annya - 31-01-2009, 09:25 AM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 07-03-2009, 03:12 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 13-03-2009, 10:39 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 17-03-2009, 05:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.992 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.561 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Dragoste de adolescent brunetzika_rebela 37 29.391 09-09-2010, 11:29 AM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 3.069 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.576 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.965 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.852 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  Iubire de adolescent shiro 0 6.369 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.573 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 16.015 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)