geo-chan ( sper k nu te super k ti-am zis asa ) gandul tau malefic nu e in intregime malefic. 8.95, fiindca mi se pare mult prea infantil din punctul meu de vedere. Nu stiu, mie una mi se pare prea simplu plus ca multi vin cu ideea taierii capetelor, asa ca nu este chiar originala ideea
Un gand malefic este de a lua absolut oti profesorii din scoala si sa-i afund intr-o gaura neagra unde un extraterestru verde le va spanzura pielea si ii voi lua pe acei parlamentari buni de nimic si ii voi trage in teapa pana crapa. Macar le fac un serviciu
oarecum, le voi baga pe gat scobitori manjite de otrava, in timp ce le ard trupurile inca vii pe rug.
nice no ^^" yep
so...that's it this is my mind ( anyway ) >.>
Un gand malefic este de a lua absolut oti profesorii din scoala si sa-i afund intr-o gaura neagra unde un extraterestru verde le va spanzura pielea si ii voi lua pe acei parlamentari buni de nimic si ii voi trage in teapa pana crapa. Macar le fac un serviciu
oarecum, le voi baga pe gat scobitori manjite de otrava, in timp ce le ard trupurile inca vii pe rug.
nice no ^^" yep
so...that's it this is my mind ( anyway ) >.>
-