11-12-2007, 11:32 PM
Ahem... *stretches*
Poooi... sa incepeeem... in generala mi se zicea Scobitoare (not hard to tell why, but I fixed that till now.. now I'm thinking about nearing that one again
)... apoi la liceu, intr-a noua... m-am trezit cand ma uitam in agenda cuiva si-i aratam unde am scris eu (da, vechile oracole si prostioare), o colega a sarit in spatele celei cu agenda si a intrebat, fara sa-si dea seama ca eram prin preajma: "A scris si Picachu?". M-am intors curioasa sa aflu cine-i Pikachu, ca sa aflu ca eram eu... si, well, o meritam... eram cam zvapaiata, aiurita si playing za neko (chiar daca Picachu e Usaghi
)... nu m-am suparat... din contra: am inceput sa ma semnez asa... chiar imi personalizasem porecla punand pi grecesc si k in loc de 'ca'... si am pastrat porecla pn... ah, si acum ma mai striga tot asa pe strada daca ma observa 
Apoi, o vreme, o alta colega mi-a zis Tarantula... pt ca am mers mai multi prin centru si m-au vazut cat de incantata eram de paianjenii astia dintr-un petshop...
Colega de banca mi-a zis Medusza... dupa o epigrama care i s-a parut ca mi se potriveste... (Meduza ca monstru mitologic, nu ailalta...).
Nowadays nu cred ca mai am vreo porecla... sau poate n-am descoperit-o inca... dac-o aflu va anunt
Poooi... sa incepeeem... in generala mi se zicea Scobitoare (not hard to tell why, but I fixed that till now.. now I'm thinking about nearing that one again

Apoi, o vreme, o alta colega mi-a zis Tarantula... pt ca am mers mai multi prin centru si m-au vazut cat de incantata eram de paianjenii astia dintr-un petshop...
Colega de banca mi-a zis Medusza... dupa o epigrama care i s-a parut ca mi se potriveste... (Meduza ca monstru mitologic, nu ailalta...).
Nowadays nu cred ca mai am vreo porecla... sau poate n-am descoperit-o inca... dac-o aflu va anunt

![[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]](http://i238.photobucket.com/albums/ff295/risingstar3110/K-On/KONgirlssleeping-small.jpg)
![[Imagine: chibi_137.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_137.gif)
Ka, chibi-ul lui JavaLeen
Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)