24-01-2009, 09:59 PM
Wow ce gand malefic foarte sadic si exttrem de inspaimantator O_O .Well imi pare rau dar iti voi da nota 6 De ce ? WEll imi place ideea ta pentru ca este foarte "inspirata" Ceea ce vreau sa spun este un gand malefic mai rar auzit de aceea ii dau 6,de ce o nota asa de mica?Pentru ca nu sunt de acord.I love my mom -.-" I mean,doar datorita ei exist si nu este a bad bitch mom,este o foarte buna prietena -.-
SO alt gand malefic de al meu ar fi :
Sa ma trezesc intr-o noapte,la ora 12 si sa imi fac un site malefic si magic prin care oricine il acceseaza va fi hipnotizat,fiecare copil pana in 18 ani sa iasa noaptea afara si sa inceapa sa devasteze toate locurile publice pentru ca a doua zi toti sa fie ocupati pentru reamenajare si noi sa fim liberi sa chiulim de la scoala
SO alt gand malefic de al meu ar fi :
Sa ma trezesc intr-o noapte,la ora 12 si sa imi fac un site malefic si magic prin care oricine il acceseaza va fi hipnotizat,fiecare copil pana in 18 ani sa iasa noaptea afara si sa inceapa sa devasteze toate locurile publice pentru ca a doua zi toti sa fie ocupati pentru reamenajare si noi sa fim liberi sa chiulim de la scoala