Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aventura unei prajituri

usor, sa va mai tin putin in suspans, acum va fi intrecerea dintre cei patru cavaleri de onoare :D

Capitolul 5 : Intrecerea

Cei patru cavaleri erau la linia de start. Razboinicul Tarta si Printul Ecler isi aruncau priviri ucigatoare. Vroiau cu orice pret sa castige. Cei doi, chiar inainte de cursa, s-au aliat pentru ai invinge pe Cavalerul Gogoasa si Sir Crema. Vroiau sa castige respectul contelui si al prajiturei care va deveni eroina chiar daca vor trebui sa faca asta trisand. Cavalerul Gogoasa si Sir Crema erau mult mai corecti. Ei vroiau sa castige prin joc curat, iar daca pierdeau, stiau ca nu trebuie sa renunte si se vor antrena mai mult.
Arbitrul era o negresa. Acesta parea si el curios de ce se va intampla. Dar la ordinul contelui acesta a spus...
-START!
Cei patru cavaleri au inceput sa alerge. Cavalerul Gogoasa si Sir Crema erau in frunte. Stiau ca nu vor trebui sa triseze pentru a castiga. Dar din pacate visele lor au fost distruse. Se pare ca Razboinicul Tarta si Printul Ecler au avut grisa de ei. Au aruncat pe teren multe banane, lasandu-i pe cei doi in urma. Au incercat sa ii ajunga din urma dar nu au reusit. Cavalerii inaintau din ce in ce mai mult. Cand Razboinicul Tarta si Printul Ecler au vazut ca cei doi erau mult in urma au decis sa faca o capcana. Au inceput sa sape o groapa care au acoperit-o cu pietrele din bomboane. S-au dus cat au putut de repede la izvorul de miere pentru a lua niste miere. Au pus-o in groapa pentru ca atunci cand cei doi vor cadea, sa se lipeasca de miere si sa nu mai poata ajunge la start. S-au ascuns in copacii din vata-de-zahar pentru a nu fi vazuti. Sir Crema si Cavalerul Gogoasa se indreptau spre capcana. Spre ghinionul lor, au cazut in ea. Razboinicul Tarta si Printul Ecler au inceput sa rada. Dar Cavalerul Gogoasa si Sir crema au reusit sa iasa din gaura. Se pare ca nu era suficient de adanca pentru a nu putea iesi. Razboinicul Tarta si Printul Ecler au ramas cu gurile cascate. Trebuiau sa se gandeasca deoarece adversarii erau deja la mare distanta. Dar din pacate, ideea lor de a se ascunde in copaci nu a fost una buna. Acestia au ramas blocati in vata-de-zahar. Dupa putin au reusit sa se elibereze din capcana dulce.
Cavalerul Gogoasa si Sir Crema erau in frunte. Erau siguri pe ei ca vor castiga si asta prin joc corect. Dar din pacate, au gresit drumul. Cei doi au iesit de pe ruta cursei ajungand intr-un loc blocat. Acolo lucrau niste muncitori clatite.
-Ne scuzati, putem trece?
-Nu vedeti ca e zona in constructie? plecati de aici inainte sa s eintample ceva!
Cei doi au plecat inapoi. Razboinicul Tarta si Printul Ecler au reusit sa ajunga foarte aproape de start. Adversarii nu mai aveau nicio sansa de a castiga. Au hotarat sa ia o pauza deoarece adversarii nu aveau cum sa mai castige. In timp ce se odihneau, pe langa ei au trecut Cavalerul Gogoasa si Sir Crema. Toti cei patru cavaleri erau aproape de linia de finish.
-Castigatorii sunt...Cavalerul Gogoasa si Sir Crema!
-Ceeeeee? Noi am fost primii!
-Da, voi ati fost primii deoarece i-ati intrecut cu o secunda. Dar din pacate, Spionul Dulceata v-a urmarit. Voi doi ati trisat, iar cei doi au castigat prin joc curat!
-Am castigaaaaaat! spusera Cavalerul Gogoasa si Sir Crema.
-Acum, veniti pentru a va primi premiul!
Castigatorii s-au indreptat spre conte mandri. Contele avea un zambet pe buze. Acum stia ca macar ii va da ajutoare bune micii lui eroine.
-Asa cum am promis, voi doi veti primi o cupa creata de insusi renumitii bucatari Chip si Dale si onoarea de a fi ajutoarele prajiturei in viitoarea ei aventura! Plecarea va fi maine dimineata asa ca sa va odihniti bine, ati avut o zi grea!
Cei doi au mers in palat in camerele lor gata pentru culcare si cu gandul la ceea ce ii asteapta.

sper ca a fost interesant, in capitolul urmator prajiturica merge in aventura :D

Răspunsuri în acest subiect
Aventura unei prajituri - de BlueGum - 14-01-2009, 08:41 PM
RE: Aventura unei prajituri - de Apathy - 15-01-2009, 01:06 AM
RE: Aventura unei prajituri - de BlueGum - 15-01-2009, 08:37 PM
RE: Aventura unei prajituri - de BlueGum - 16-01-2009, 11:20 PM
RE: Aventura unei prajituri - de BlueGum - 17-01-2009, 06:14 PM
RE: Aventura unei prajituri - de RaYnutza - 18-01-2009, 12:35 AM
RE: Aventura unei prajituri - de BlueGum - 23-01-2009, 11:28 PM
RE: Aventura unei prajituri - de Apathy - 24-01-2009, 01:13 PM
RE: Aventura unei prajituri - de BlueGum - 25-01-2009, 11:10 AM
RE: Aventura unei prajituri - de Apathy - 25-01-2009, 04:07 PM
RE: Aventura unei prajituri - de BlueGum - 26-01-2009, 09:36 PM
RE: Aventura unei prajituri - de Apathy - 28-01-2009, 01:54 PM
RE: Aventura unei prajituri - de BlueGum - 05-02-2009, 06:27 PM
RE: Aventura unei prajituri - de Ryuu - 06-02-2009, 12:44 AM
RE: Aventura unei prajituri - de Apathy - 08-02-2009, 11:59 PM
RE: Aventura unei prajituri - de BlueGum - 03-04-2009, 07:15 PM
RE: Aventura unei prajituri - de Obsession. - 15-06-2009, 03:02 PM
RE: Aventura unei prajituri - de Apathy - 06-04-2009, 10:12 AM
RE: Aventura unei prajituri - de TrieuTriTrinh - 09-06-2009, 07:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O alta aventura a lui Naruto! Arken 1 2.919 27-04-2010, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  Regis de Aeternum : Existenta duala [aventura / dragoste / shounen-ai] aurelia chircu 5 3.950 17-04-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: aurelia chircu
  Regasirea & Aventura [+16 / +18] ^_^M@D!^_^D3M0N!k@ 8 5.711 17-04-2010, 11:53 AM
Ultimul răspuns: Emm` :x
  O aventura cu peripetii †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † 22 20.475 13-07-2009, 07:15 PM
Ultimul răspuns: uchiha_blood_angel

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)